Tánccal a drog ellen – show tánc fesztivál Tiszaújvárosban

2017. április 29-én a Tiszaújvárosi Sportcentrumban kerül megrendezésre a Táncolj, NE drogozz! XIX. Show Tánc Fesztivál. A Tánc Világnapján óvodásoktól felnőttekig különböző táncműfajokkal 12 település 700 táncosa 82 műsorszámmal mutatkozik be. A rendezvény különlegessége, hogy ez nem verseny, nincs díjazás, csak bemutatók és a tánc öröme! A fesztivál célja a tánc örömének hirdetése, a drogmentes, egészséges életmód hirdetése. A nap fénypontja a közös tánc, ahol a résztvevő csapatok tánccal lépnek fel a kábítószer ellen. A fesztivál fővédnöke Bráz György, Tiszaújváros polgármestere, fő támogató a Tiszaújvárosi Önkormányzat.

 

A rendezvény délelőtt tíz órakor kezdődik a mini és gyermek csoportok produkcióival, majd délután kettőtől az ifjúsági és felnőtt táncosok mutatják be koreográfiáikat. Kicsik és nagyok, amatőr és profi együttesek közösen hirdetik: Táncolj, NE drogozz! A régió több városát képviselik a táncosok: Bükkaranyos, Bükkszentkereszt, Gesztely, Hajdúnánás, Hejőkeresztúr, Hernádnémeti, Mályi, Miskolc, Nyékládháza, Polgár, Szirmabesenyő és Tiszaújváros. A rendezvény sokszínűségét mutatja, hogy a látványos produkciók közt lesz akrobatika, aerobik, társastánc, hastánc, hip-hop, show tánc, modern tánc, jazz tánc, néptánc, pop, mazsorett is.

 

Szervezők: a „Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért” Alapítvány, a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft., és a Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület. Együttműködik a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF), a felkészült szakemberek és kortárssegítők információs anyagokkal és programokkal várják az érdeklődőket.

 

Fellépnek az Arabesque Tánccsoport, a Fitt Dance Tánccsoport, a Fitt&Art Táncsoport, a Grand Dance Tánc és Mozgásstúdió, a Hajdúnánási Gimnasztráda, a Harc- és Táncművészet Sportegyesület, a Hunyadi Fesztivál Táncklub, a Jégmadár Mazsorett Csoport, a Karakter ATI, a Kazinczy Aerobic Team, a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola, a Nána Formációs Társastánc Stúdió, a Nassera Keleti Táncegyesület, a Phoenix Fusion Tánciskola, a Polgári Mazsorett és Tánc Együttes, a Premier AMI, a Szivárvány Mazsorett Csoport, a Tiszaújvárosi Gimnasztráda, a Tuti Titi Team és Napgyöngye Lányai és a Vival Latinos (Éltes Mátyás Iskola) táncosai.

 

Jegyek kaphatók a fesztivál napján, a helyszínen. Jegyárak: 600 Ft/fő, 6 év alatt és 70 év felett ingyenes.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Kategória: Show Tánc Fesztivál | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..