XXI. Show Tánc Fesztivál – közel 900 táncos 99 produkció

2019. április 27-én a Tiszaújvárosi Sportcentrum ismét megnyitja kapuit a táncosok előtt. 17 település 32 tánccsoportjának 880 fellépője 99 műsorszámot mutat be az egész napot betöltő Táncolj, NE drogozz! XXI. Show Tánc Fesztiválon. A rendezvényen óvodástól felnőttekig minden korosztályban sokféle táncműfajjal neveztek a csoportok. A rendezvény különlegessége, hogy ez nem verseny, nincs díjazás, csak bemutatók és a tánc öröme!A fesztivál célja a tánc örömének hirdetése, a drogmentes, egészséges életmód hirdetése. A nap fénypontja a közös tánc, ahol a résztvevő csapatok tánccal lépnek fel a kábítószer ellen. A fesztivál fővédnöke Bráz György, Tiszaújváros polgármestere, fő támogató a Tiszaújvárosi Önkormányzat.  

A rendezvény délelőtt tíz órakor kezdődik a mini és gyermek csoportok produkcióival, majd délután kettőtől az ifjúsági és felnőtt csapatok mutatják be koreográfiáikat. Kicsik és nagyok, amatőr és profi együttesek közösen hirdetik: Táncolj, NE drogozz!

A régió több városát képviselik a táncosok: Boldva, Bükkaranyos, Bükkszentkereszt, Debrecen, Eger, Gesztely, Hajdúnánás, Hajdúszoboszló, Hejőkeresztúr, Hernádnémeti, Jászberény, Mályi, Miskolc, Nyékládháza, Sajókeresztúr, Szirmabesenyő és Tiszaújváros.

Programterv:

10.00 Megnyitó, Mini és gyermek csoportok produkciói
12.30 Díjátadás délelőtti produkcióknak, majd közös tánc a drog ellen! 
14.00 Ifjúsági és felnőtt csapatok produkciói
18:00 Díjátadás a délutáni produkcióknak, közös tánc ráadás!

Szervezők: a „Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért” Alapítvány, a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft., és a Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület. Együttműködik a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF), a felkészült szakemberek és kortárssegítők információs anyagokkal és játékos programokkal várják az érdeklődőket.

Fellépnek az Arabesque Tánccsoport, az Avastetői Művészeti Iskola, a B-dance Mozgásstúdió, a Crazy Dance Miskolc, a Fitt&Art Tánccsoport, a Gesztelyi néptánccsoport, a Grand Dance Tánc és Mozgásstúdió, a Hajdúnánási Gimnasztráda, a Hajdúszoboszlói Gimnasztráda, a Harc-és Táncművészet Sport Egyesület, a Jégmadár Majorette Csoport, a Karakter Alapfokú Táncművészeti Iskola, a Kazinczy Aerobik Team, a KOLIBRI SE, a Miskolc Steelleaders, a Miskolci Mazsorett Együttes, a Nána Formációs Társastánc Stúdió, a Napraforgó tánccsoport, a Premier AMI, a Supergirl, a Szivárvány Majorette Csoport és a Tiszaújvárosi Gimnasztráda csapatai.

Jegyek kaphatók a fesztivál napján, a helyszínen. Jegyárak 6-70 éves korig: 1000 Ft/fő.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

 

Kategória: Show Tánc Fesztivál | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..