Siker a Ritmuscsapatok Országos bajnokságán

Fantasztikus eredményekkel tért haza a Tiszaújvárosi Gimnasztráda a 2019. november 23-án Budapesten megrendezett Ritmuscsapatok Modern Táncok Őszi Országos Bajnokságáról. A megmérettetésre több mint 300 koreográfiával neveztek az ország tánccsoportjai, és nagyon erős mezőny alakult ki. A lányok igen magas pontszámokat elérve kiemelkedően teljesítettek, csapat, és formáció felállásban. Összesen öt koreográfiával neveztek, open, show és színpadi látványtánc kategóriában. Az eredmények: három arany, két ezüst, és egy különdíjat is kaptak a Las Vegas koreográfiára. A serdülő csoport és a junior csoport első helyezést ért el. Az ifik második helyezést (0,1 tized ponttal lemaradva) és különdíjat, az ifik és a felnőttek közös műsorszáma második helyezést, a felnőttek pedig első helyezést értek el.

A lányok és az edzők boldogan és büszkén tértek haza a rendkívül hosszú versenynap után, ahol még éjfél előtt nem sokkal adták elő az utolsó táncukat. A vezetőedzők Haisz Vanda és Madár Éva, valamint a segédedzők és segítők: Bárócz Katalin, Oláh-Gyúró Anna, valamint a kisedzők: Kalmár Zsófi, Rácz Cintia és Lükő Nikolett is mind rendkívül büszkék a sportolókra, akik maximálisan teljesítettek a versenyen és igazi csapatként, egymást segítve vettek részt a felkészülésben.

Csapattagok:

Serdülő csoport: Ferencz Bianka, Gémes Rebeka, Hajdú Eszter, Czakó Gréta, Molnár Mia, Tóth Glória, Váji Liza, Vámosi Bora, Virág-Sass Lívia, Andruszák Jolán

Junior csoport: Grigoncza Gréta, Hegyi Kinga, Jakab Szófia, Kónya Hanna Zoé, Réz Rebeka, Szilvási Hanna, Oszkocsil Nóra, Papp Szilvia, Szepesy Judit, Répási Laura, Szabó Hanna Kira, Vámosi Szofi, Bodolai Bora, Puskás Laura, Farkas Panka, Ujlaki Hanna, Ujlaki Vanda, Bella Angéla, Ládi Zsófia

Ifi csoport: Baumgartner Olívia, Bakonszegi Dorina, Bodolai Emma, Ruszó Jázmin, Puskás Laura, Kalmár Bori, Kocsis Laura Anna, Tamás Liliána, Tóth Mira, Veres Zsófia, Szabó Viola, Kapczár Noémi, Szabó Csenge, Szilvási Adrienn, Bodnár Brigitta, Papp Flóra, Puskás Korina

Felnőtt csoport: Lükő Nikolett, Orliczki Petra, Szabó Orsolya, Bodnár Bettina, Kalmár Zsófi, Rácz Cintia, Vincze Mercédesz.

A csapat köszöni a legfőbb támogatóinak a Tiszaújváros Város Önkormányzatának és a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak, valamint a Magyar Torna Szövetségnek a támogatást, mely nélkül nem lennének ilyen sikeresek.

A csapat tagjait a városban legközelebb Mikulástól Karácsonyig rendezvénysorozat zárónapján, december 22-én 16.00 órától láthatják, egy kifejezetten erre az alkalomra készített Miku Show című karácsonyi zenés-táncos műsorukat. A lányok december 21-én a Sportcentrumban a Sportgála 2019 nevű sportbaráti találkozót is színesítik műsorukkal.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.