Videógaléria

Gymnastics and Dance Festival Kosice 2018 – Personal Jesus
 
 
Gymnastics and Dance Festival Kosice 2018 – Red Skirt
 
Triatlon Nagyhét Táncest 2018. Epic Dance

Triatlon Nagyhét Táncest 2017 Run Boy Run

Meseládikó – XXI. Gimnasztráda Gálaest

BEST OF GIMNASZTRÁDA XX. Jubileumi Gálaest 2016

XV. WORLD GYMNAESTRADA, HELSINKI, 2015

 

 

Tánccal a DROG ellen! XIII. Show Tánc Fesztivál, 2011. április 16.

Fascination

 

Őrült nyár

 

Tornászgála, 125 éves a Magyar Torna Szövetség (2010. december 17. Budapest)

A Táncolj szenvedéllyel! egy igazi akrobatikus elemeket aerobik tánclépésekkel ötvözõ igazán látványos és dinamikus koreográfia, melyben 40 fõ táncol együtt. Boldogok vagyunk, hogy ezen a nívós rendezvényen világ és olimpiai bajnokokkal együtt léphettünk fel.

 

1st Gym For Life World Challenge világbajnokság videói (Dornbirne 2009)

A Tiszaújvárosi Gimnasztrádások a Dornbirn-i világbajnokságon három ezüst és két bronz érmet szeretek

1) HUN100 Érezd a Ritmust – Szelek szárnyán, Fame – Nagy csoport, vegyes korosztály – BRONZ minősítés

 

2) HUN 101 – Ima holdfényben – Gúlás, Ivett aerobik – Nagy csoport, 16 év alattiak – EZÜST minősítés

 

3) HUN3 – Fiesta – La Bamba – Kis csoport, vegyes korosztály – EZÜST minősítés

 

4) HUN2 – Szenvedéllyel – Step aerobik, akros csajszik aerobik  – Kis csoport, 17 és felettiek – BRONZ minősítés

 

5) HUN1 – Örömtánc – Szikla, free aerobik – Kis csoport, 16 év alattiak – EZÜST minősítés

 

6. EUROGYM 2008, Albi, Franciaország (2008. július 11-18.)

2008. nyarán részt vettünk a 6. eurogym nemzetközi gimnasztráda találkozón, ahol 22 ország 4.300 sportolója vett részt. Nagy örömünkre a magyar csapatot beválasztották az Eurogym Gála résztvevői közé, ahol a La Bamba című aerobik számot adtuk elő közösen a Hajdúnánási csapattal, összesen 60-an.

 

10. Jubileumi Show Tánc Fesztivál (2008. május 2.)

Tiszaújvárosban mi szervezzük a Show Tánc Fesztivált. A nagysikerű rendezvényre minden évben új táncokkal készülünk.

SZENVEDÉLLYEL

2008-ban többek között az Aerosmith zenéjére az ifi és a felnőtt csapat lírai modern táncával léptünk fel az 1.300 résztvevős műsorban. A tánc a szenvedélyünkké vált, ezt mutatja be az előadás!

 

SZÍVVEL LÉLEKKEL, SZELEK SZÁRNYÁN

Ez a bemutató kifejezetten a 2008. évi eurogym fesztiválra készült. A hajdúnánási gimnasztráda csapattal közösen adtuk elő, hatalmas sikert aratva, egyszerre 80-an táncoltunk szívvel-lélekkel és szelek szárnyán repültünk.

 

5. EUROGYM 2006, Ghent, Belgium (2006. július 8-14.)

2006. nyarán részt vettünk az 5. Eurogym nemzetközi gimnasztráda találkozón, ahol 22 ország 3.100 sportolója vett részt. A csapatunk képviselhette hazánkat, mely igen nagy megtiszteltetés. A zárógálán 400 sportolóval együtt táncolhattunk, mely az egyik legnagyobb élmény volt számunkra. A fellépéseken egy 3 számból álló 10 perces mixet adtunk elő, melyben a Jump, a Hero és a Nox táncainkat mutattuk be.

JUMP

A csoport egyik legsikeresebb közös bemutatója, mellyel 2005-ben az országos ifjúsági bajnokság győztesei lettünk. A bemutatóban 3 korosztály táncol együtt. A dinamikus show tánc aerobik elemeket és akrobatikus gúlákat, sorokat, erőelemeket is tartalmaz. Látványos igazi gimnasztráda bemutató.

 

HERO

A csoport közös előadása, mely a SHREK2 rajzfilm híres HERO című betétdalára készült. A lírai és egyben dinamikus közös bemutatóban 3 korosztály táncol együtt. A tánc akrobatikus páros és több-résztvevős gúlákra épít, mely valóban intenzív odafigyelést, energiát, erőt igényel, épp ezért oly lenyűgöző. Ezzel a bemutatóval kaptuk meg a Nívódíj 2006 kitüntetést.

 

NOX

A Magyarnak születtünk című NOX számra készített koreográfiában 3 korosztály táncol együtt és ezzel a koreográfiával lettek 2006. ifjúsági általános torna bajnokai. A dinamikus magyaros jellegű tánc a néptánc elemeivel ötvözi az akrobatikus elemeket, gúlákat és sorokat. Látványos igazi magyar hangulatú gimnasztráda bemutató, mely a nemzethez való tartozás örömét hivatott kifejezni.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..