Szép eredmények Szlovákiából

A Tiszaújvárosi DSE Gimnasztráda csapata immár negyedik alkalommal vett részt a Trnavan (Nagyszombaton) a Szlovák Torna Szövetség által megrendezett 21. Festival of group performances nevű, Szlovák Nemzeti Gimnasztráda Fesztiválon 2017. március 11-én. Közel 50 koreográfiával 500 résztvevő nevezett a sportág szlovák nemzeti versenyére, ahol a zsűri tíz szempont alapján értékelt. A fesztiválon óvodástól nyugdíjasig minden kategóriában versenyeztek a csapatok. A tiszaújvárosiak három produkcióval neveztek a versenyre, és igen ikeresen szerepeltek. A serdülő csapat How do you do step aerobikprodukciója bronzérmes lett, a csapat közös Family című akrobatikus aerobik gyakorlata aranyérmes lett, a felnőtt kategóriában aranyérmet szereztek a lányok a Run Bo Run látványtánccal. A csapat köszöni főszponzorainak Tiszaújváros Önkormányzatának a támogatást.

A csapat felkészítői: Haisz Vanda, Madár Éva és Bárócz Katalin. A versenyzők: Balogh Flóra, Bárdos Dóra, Bárócz Réka, Bodnár Bettina, Bodnár Brigitta, Bujtor Tamara, Fedor Eszter, Gulyás Emma, Kalmár Zsófi, Kapczár Noémi, Kiss Petra, Lükő Nikolett, Magyar Lara Noa, Nagy Helga, Nagy Nelli, Nagy Stella, Orliczki Petra, Papp Flóra, Puskás Korina, Rácz Cintia, Szabó Orsolya, Szikszai Petra, Szilvási Adrienn, Tamás Liliána, Tomozi Zoé, Tóth Flóra, Tóth Mira, Vámosi Kincső, Vincze Mercédesz.

Gratulálunk a csapatnak az újabb sikerhez!

A táncos lányokkal az idén tavasszal sok helyen találkozhatnak majd a városi rendezvényeken, elsőként a csapat által rendezett Táncolj, NE Drogozz! XIX. Show Tánc Fesztiválon április 29-én a Sportcentrumban.

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..