Gimnasztráda – M4 Sport TV forgatáson

 

Az M4 Sport TV stábja látogatott el 2017. február 15-én a Tiszaújvárosi Gimnasztráda csapatához.

Kopcsó Józsefnével készítettek interjút a Mesterem Műhelyem című műsorhoz. Az interjú alatt Csöpi néni beszélt az életútjáról, a szertorna iránti rajongásáról, a gimnasztráda történetéről és eseményeiről a kialakulásától kezdve napjainkig a sportág különlegességéről, szépségéről valamint a rendszeres mozgás örömeiről. Arról még nincs információ, hogy mikor kerül adásba az interjú.

Ezt követően ellátogattak a Tiszaújvárosi Gimnasztráda edzésére ahol a lányok már nagy izgalommal várták őket. A Kisbajnok című heti egy órás sportmagazinhoz készült felvétel a csapatról, interjút adtak az edzők és a sportolók. Felvették az egész edzést a bemelegítéstől a gyakorláson át az akrobatikus dobásokig minden részét a tréningnek rögzítették. A szerkesztők részére a fellépésekről készült videófelvételt is adtak, melyen keresztül a külföldi bemutatókkal is megismerkedhetnek. A lányok rendkívül összeszedetten és nagy összhangban mutatták be a gyakorlatokat a lelkes felvételt készítőknek az edzők pedig nagyon büszkék voltak a sportolókra! Ez egy kiemelkedő esemény volt a csapat életében.

A csapatról készült műsor az alábbi weboldalon tekinthető meg a műsor elején vagyunk láthatóak: 

http://www.mediaklikk.hu/video/kisbajnok-9-resz-3/ 

Az edzőnkről Csöpi néniről készült műsort az alábbi adásban adták le, a 21. perctől látható az interjú:

http://www.mediaklikk.hu/video/kisbajnok-12-resz-3/

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..