Rekordokat dönt az idei show tánc fesztivál

20 település több mint 1000 táncosa 105 műsorszámmal nevezett a 2016. április 16-án a Tiszaújvárosi Sportcentrumban megrendezésre kerülő Táncolj, NE Drogozz! XVIII. Show Tánc Fesztiválra. Idén a hazai csapatok mellett Szlovákiából is érkezik egy csoport. A fesztivál nem verseny, nincs díjazás, csak bemutatók és a tánc öröme! A fesztivál célja a hirdetni az egészséges, drogmentes életmódot, és felhívni az emberek figyelmét a rendszeres testmozgás előnyeire. A fesztivál fővédnöke Bráz György, Tiszaújváros polgármestere, fő támogató a Tiszaújvárosi Önkormányzat.

 

A rendezvény délelőtt tíz órakor kezdődik az óvodások és alsósok produkcióival, majd délután kettőtől a felsősök, középiskolások és felnőttek mutatják be táncaikat. Kicsik és nagyok, amatőr és profi együttesek közösen hirdetik: Táncolj, NE Drogozz!!!! és ezt azzal erősítik meg, hogy közösen táncolnak a drog ellen!

 

A régió több városát képviselik a táncosok: Aszód, Boldva, Bükkaranyos, Csincse, Debrecen, Eger, Hajdúnánás, Hejőkeresztúr, Hernádnémeti, Kassa (Szlovákia), Mályi, Mezőcsát, Miskolc, Nyékládháza, Ónod, Pereces, Polgár, Sajószentpéter, Szirmabesenyő és Tiszaújváros. Van olyan csoport, amely már tizennyolcadik alkalommal, de van aki először lép a fesztivál színpadjára.

 

A rendezvény sokszínűségét mutatja, hogy a látványos produkciók közt lesz aerobik, akrobatika, akrobatikus látványtánc, akrobatikus rock and roll, balett paródia, burlesque, cheerleading, disco, divattánc, gimnasztika, gimnasztikus látványtánc, hip-hop, jazz balett, keringő, kortárs, latin tánc, latin tánc, látványtánc, mazsorett, modern balett, modern tánc, népi mulatós, néptánc, orientális tánc, show tánc, spanyol tánc, sportmazsorett, step pados tánc, swing, színpadi látványtánc, társastánc és törzsi tánc is.

 

Szervezők: a „Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért” Alapítvány, a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft., és a Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület.

Együttműködik a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF), a felkészült szakemberek és kortárssegítők információs anyagokkal és programokkal várják az érdeklődőket.

 

Jegyek kaphatók a fesztivál napján, a helyszínen. Jegyárak: diák, nyugdíjas: 500 Ft /fő, felnőtt 600 Ft/fő, 6 év alatt és 70 év felett ingyenes.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

 

info: showtancfesztival@gmail.com, www.gimnasztrada.hu

 

 

Haisz Vanda, főszervező

STF_2016

Show Tánc plakát 2016_k

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..