Szlovákiai siker – ismét eredményesek voltunk!

A Tiszaújvárosi DSE Gimnasztráda csapata immár harmadik alkalommal vett részt a Trnavan (Nagyszombaton) a Szlovák Torna Szövetség által megrendezett 20. Festival of group performances nevű, Szlovák Nemzeti Gimnasztráda Fesztiválon 2016. március 12-én. Összesen 50 koreográfiával több mint 500 résztvevő nevezett a sportág nemzeti versenyére, ahol a zsűri tíz szempont alapján értékelt. A fesztivál igen színvonalas volt, ahol korosztályonként (óvodástól nyugdíjasig) volt a megmérettetés. A tiszaújvárosiak nyolc produkcióval neveztek a versenyre, és igen sikeresen szerepeltek. A serdülő csapat Frozen lírai tánca és Move it aerobikja ezüstérmes lett, a juniorok Turning Tables modern tánca ezüst, míg a James Bond aerobik és a Marry Me pompon gyakorlat aranyérmes és kategórianyertes lett. Felnőtt kategóriában mindhárom éremből kijutott a csapatnak, aranyérmet és kategória győztes kupát adott át a zsűri a Batman című színpadi látványtánc előadóinak, hatalmas dicséret mellett, a Sinners moderntánc ezüstöt míg az ülő kánkán bronzérmet szerzett. A csapat köszöni főszponzorainak a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak és Tiszaújváros Önkormányzatának a támogatást.

A csapat felkészítői: Kopcsó Józsefné, Haisz Vanda, Madár Éva és Bárócz Katalin, segédedzők: Balogh Flóra és Kalmár Zsófi. A versenyzők: Serdülők: Bereczki Anna Éva, Bárdos Dóra, Bodnár Brigitta, Kapczár Noémi, Kiss Petra, Szikszai Petra, Vámosi Kincső, Nagy Helga, Tamás Liliána, Papp Flóra, Szilvási Adrienn, Tóth Mira, Tomozi Zoé, Tóth Flóra; Ifik és felnőttek: Baumgartner Leona, Bujtor Tamara, Cservenák Kata, Kovács Liliána, Nagy Nelli, Orliczki Petra, Rácz Cintia, Szabó Orsolya, Vincze Mercédesz, Balogh Flóra, Bárócz Réka, Berki Dorottya, Bodnár Bettina, Dudás Kitti, Fedor Eszter, Gulyás Emma, Hímer Dorina, Kalmár Zsófi, Kavicsánszki Olívia, Lükő Nikolett, Nagy Stella.

Gratulálunk a csapatnak a sikerhez!

A táncos lányokkal az idén tavasszal sok helyen találkozhatnak majd a városi rendezvényeken, elsőként a főtéren április 9-én a KEF által szervezendő Nyílt Napon, majd a csapat által rendezett Táncolj, NE Drogozz! XVIII. Show Tánc Fesztiválon április 16-án a Sportcentrumban, majd a május 1-jei rendezvényeken.

 

Slovakia2016 Slovakia_nagyok Slovakia_kicsik

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..