Fittek lettünk és felléptünk – 7. Fittségi Sportnap Miskolcon

Régiónk legnagyobb fitness-életmód rendezvényére került sor március 24-én vasárnap Miskolcon a Generali Sportarénában . Az egész napos nyíltórákat neves aerobic oktatók vezették, többek között Katus Attila, sokszoros aerobik világbajnok is. Az érdeklődők kipróbálhatták  a kangoo-t, Sifi és csapata 300 pár cipővel érkezett. Újdonságként bemutatkozott a legújabb aerobic irányzat, a Nippon Zengo, amit a karate mozgásanyagára épülve fejlesztett ki Brezovai Sándor, az újdonság alapítója.  A mozgásos kínálatban zumba, body art, kick-boksz-; latin dance-; és capoeria- aerobik, valamint erősítés és újdonságként preventív gerinctorna is szerepelt. Aki ott volt, garantáltan fitt napot tartott, ahogy a mi lányaink is.

A gimnasztrádás lányok két rövid bemutatóval szórakoztatták a résztvevőket, nagy sikert aratva. Ők voltak az egyedüli tánccsoport, akik előadhatták koreográfiájukat, ezért erre igazán büszkék vagyunk. Más tánc vagy aerobik csoport nem lépett fel, ezért nagy volt a nyomás a lányokon. Színvonalas produkcióikat nagy tapssal jutalmazta a közönség. És természetesen nagy örömmel álltak be ők is a nyílt órákra és tornáztak együtt a felnőttekkel. Immár hetedszer lehettünk részesei ennek a szuper rendezvénynek!

 

2013-03-24 12.14.32 

Míg a szülők a különböző órákon sportoltak, a gyerekek számára különböző játékos programokat kínáltak a Daragó Lászlóné vezette házigazdák. A küzdőtéren a pavilonoknál az érdeklődők a különböző, népszerű mozgásformáktól kezdve az egészséges táplálkozáson keresztül a szépségápolásig sokszínű palettáról válogathattak.  Itt mutatkozhattak be sportlétesítményeknek, köztük a Tiszaújvárosi Sportcentrum, edzőtermeknek és mindazoknak, akik az egészségmegőrzéshez valamilyen módon kapcsolódnak például sárkányhajósaink is. 

INFO FORRÁS : www.borsodsport.hu  honlap, a „Fittségi sportnap”-menüpont alatt.

2013. március 24.

 

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..