Táncolj, NE Drogozz! Jubilál a Táncfesztivál

2013. április 20-án ünnepli 15. évfordulóját a tiszaújvárosi Show Tánc Fesztivál, a Tiszaújvárosi Sportcentrumban, ahol 13 környező település 700 táncosa mutatkozik be 17 táncműfajjal. A rendezvény délután kettőkor kezdődik a kicsikkel, majd folyamatosan a felnőttekig minden korosztály bemutatkozik. A hangulat fantasztikus lesz, csodás ruhák és zenék, szebbnél szebb koreográfiák várják az érdeklődőket. Az amatőr és profi együttesek együtt, közösen hirdetik: Táncolj, ne Drogozz!!!! és ezt azzal erősítik meg, hogy délután négykor közösen táncolnak egyszerre mind a hétszázan a drog ellen!

 

A fesztivál célja a megemlékezni a Tánc Világnapjáról, hirdetni az egészséges életmódot, valamint felhívni az emberek figyelmét a drogok káros hatásaira. Idén közel hatvan táncbemutatót láthat majd a közönség. A régió több városát képviselik a táncosok: Bükkaranyos, Csincse, Emőd, Hajdúnánás, Halmaj, Hejőkeresztúr, Mezőcsát, Mezőkeresztes, Miskolc, Ónod, Szikszó, Szirmabesenyő és Tiszaújváros. A rendezvény sokszínűségét mutatja, hogy a látványos produkciók közt lesz akrobatikus rock and roll, akrobatikus show tánc, bécsi keringő, disco, divattánc, farsangi tánc, hastánc, hip-hop, jazz tánc, mazsorett, modern tánc, show tánc, step aerobik, táncfitness, társasági tánc, társastánc és történelmi társastánc is.  

 

A rendezvény különlegessége, hogy ez nem verseny, és a résztvevők megnézhetik egymás produkcióit, így megismerkedhetnek más tánccsoportokkal és táncműfajokkal is, és együtt örülhetnek a tánc ünnepének.

 

A fesztivál fővédnöke Bráz György, Tiszaújváros polgármestere,

fő támogató a Tiszaújvárosi Önkormányzat.

 

Szervezők: a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft., az Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási és Pedagógiai-Szakmai Szolgáltató Intézmény, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat, a Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület, valamint a „Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért” Alapítvány.

 

Együttműködik a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF), melynek kortárssegítői tájékoztatókkal és információs anyagokkal várják majd az érdeklődőket.

 

Jegyek kaphatók a fesztivál napján (ár: 500 Ft / fő), a helyszínen.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

info: showtancfesztival@gmail.com, www.gimnasztrada.hu  

 

Haisz Vanda, főszervező

 

ShowTancplakat2013

 

Kategória: Egyéb, Show Tánc Fesztivál | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..