Köszönjük támogatóinknak az adó 1%-át

A “Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért” Alapítvány (adószám: 18444931-1-05) Kuratóriuma köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik 2011-ben adójuk 1%-ának felajánlásával támogatták az Alapítványt, a Tiszaújvárosi Gimnasztráda Csapat (www.gimnasztrada.hu) céljainak megvalósítását, az egészséges életmódra nevelést, a szociálisan rászorult tagok támogatását. A felajánlott 451.793 Ft összeget – az Alapító Okiratban foglaltaknak megfelelően – a csapat kiadásainak finanszírozására használtuk fel. Az összegből a sportolónk részére új fellépő ruhákat tudtunk készíttetni, mellyel a bemutatóink sokszínűségét és látványosságát növelhettük. Ezúton is köszönjük eddigi felajánlásaikat, és kérjük, hogy személyi jövedelem-adójuk 1%-ának felajánlásával támogassák továbbra is az alapítvány céljainak megvalósulását.
 
Köszönjük támogatóinknak: a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak, a Tiszaújvárosi Önkormányzatnak, a Sinergy Kft-nek, a PKDSZ szakszervezetnek valamint a csapat sportolóinak és szüleiknek a segítőkész hozzáállást. Mindent megteszünk, hogy tartva a kiváló színvonalat továbbra is városunk és hazánk jó hírnevét öregbíthessük.
 
Köszönettel:
 

az Alapítvány Kuratóriuma

P1050025

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..