Nyáron sem pihenünk … júniusi programok, fellépések

Befejeződött a tanév, elkezdődött a VAKÁCIÓ a jól megérdemelt pihenés. Várjuk a bizonyítványosztást és a felvételik eredményeit. Többen új iskolában, egyetemen vagy középiskolában folytatják a pályafutásukat, reméljük sikeresen veszik az akadályokat és bekerülnek az óhajtott szakra. Mindenki pihenni vágyik, de a gimnasztrádások nyáron sem pihennek, hanem rendszeresen edzésekre járnak és készülnek a fellépésekre. Ez idén sem lesz másként. Nyáron hetente egy edzést tartunk annak érdekében, hogy megfelelően fel legyünk készülve a bemutatókra és hogy ne essünk ki a gyakorlatból. A meghívásoknak igyekszünk eleget tenni.

Június 23-án fellépünk a 3. Nemzetközi Táncos Fesztiválon, melyet Budapesten. A Lőrici Sportcsarnokban rendeznek meg. Többféle táncműfajjal ismerkedhetnek meg itt az érdeklődők, és nagy szeretettel várnak minket. Mindent megteszünk, hogy színvonalas show tánc bemutatónkkal ismét kivívjuk a közönség elismerését.

Még ebben a hónapban, 24-én produkciónkkal nagy szeretettel köszöntjük a Világharmónia Futás résztvevőit, akik a városunkat is érintve hazánkban majd 500 km-t futnak a békéért és barátságért. Néhány szó a rendezvényről: Százezrek futnak a nemzetközi barátságért

Magyarország az idén tizenötödik alkalommal kapcsolódik be a 49 európai országot összekötő váltóba. A World Harmony Run a világ legnagyobb váltófutása, amelynek célja, hogy a sport összekovácsoló ereje által fejlessze az egyének, közösségek és nemzetek közötti békét és barátságot. A 25 ezer kilométeres európai váltó 2012. február 23-én Portugáliából indult útjára, és október 7-én Bécsben ér véget. A több mint két évtizedes múltra tekintő rendezvényt olyan híres személyiségek támogatták, mint II. János Pál Pápa, Nelson Mandela, Muhammad Ali, Teréz anya.

A Világharmónia Futás olimpiai stílusú váltófutás, amelyhez bárki csatlakozhat. A harmóniát jelképező fáklyát egy nemzetközi futócsapat viszi országról országra. A korábbi évek rendezvényeihez hasonlóan az idén is világszerte több százezer ember kapcsolódik be az 5 kontinensen az év során párhuzamosan zajló rendezvényekbe. A nemzetközi váltóhoz lakóhelyéhez közel bárki csatlakozhat egy pár lépésre, néhány utcahosszra vagy akár kilométerekre is. A Világharmónia Futás ugyanakkor jóval több, mint egy sportrendezvény. A futókat minden településen ünnepséggel köszöntik. Ezeken a helyi harmónia-fesztiválokon a zene, a tánc, az irodalom és a képzőművészet eszközeivel fejezhetik ki a helyi közösségek a harmónia iránti törekvésüket és elkötelezettségüket. A Világharmónia Futás így tulajdonképpen egy ünnepsorozat, amely végigvonul a településeken, országokon és földrészeken, az egész világon. Útján reményt, barátságot és örömöt hirdet.

Magyarországon június 23 és 28 között halad át a váltó. Szlovákiából érkeznek hozzánk a futók, majd Kazincbarcika – Miskolc – Tiszaújváros – Tiszafüred – Szolnok – Mezőtúr – Békés – Békéscsaba – Gyula – Biharkeresztes útvonalon áthaladva az országon, Romániában fojtatják útjukat. A hazai útvonalak hossza összesen 499 kilométer.

Forrás, info: http://www.worldharmonyrun.org/hungary/media/kozlemeny_2012

Mozgalmas lesz a június, de még inkábba július, amikor is a Tiszaújvárosi DSE szervezésében a sportolóink részt vesznek egy ötnapos szupernek ígérkező sportnapköziben és fellépünk július 11-én a Triatlon Nagyhét Táncestjén, mely az egyik legfontosabb fellépése a csapatunknak. Változatlanul magas színvonal, nívós sport-, kulturális- és gasztronómiai „étlap” várja a megszokottól egy hónappal korábban, július 7-15. között megrendezendő tiszaújvárosi 14. TVK Triatlon Nagyhét iránt érdeklődőket.

Program, forrás, info: http://tvkmalitriatlon.hu/component/content/article/114-triatlon-nagyhet-2012-kiirasok/1231-triatlon-nagyhet-program.html

Tiszaújváros, 2012. július 18.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..