Edzőtábor, fellépések (június, júliusi programok)

Mozgalmas június és július vár a csapatunkra. A VAKÁCIÓ alatt is rendszerese edzünk, heti egy alkalommal, azért hogy megfelelő formában tartsuk magunkat.

Június 23-án léptünk fel a 3. Nemzetközi Táncos Fesztiválon, melyet Budapesten a Lőrinci Sportcsarnokban rendeztek meg, melynek szlogenje: „Mutasd meg a táncod!” volt. A fesztivál célja a táncos mozgásformák népszerűsítésén túl, hogy lehetőséget biztosítsanak a résztvevőknek arra, hogy megismerkedjenek egymással, új sportbarátságok születhessenek és tapasztalatot cserélhessenek. Bár a fesztivál nem verseny, mégis célja, a szakmai munka erősítése és hű képet adni az végtelenül gazdag eredeti magyar táncokról. Többféle táncműfajjal ismerkedhettek meg az érdeklődők, kerekes székesek, siketek, balett és néptánccsoportok is felléptek. A színvonalas bemutatóval ismét kivívtuk a közönség elismerését.

Június 24-én produkciónkal nagy szeretettel köszöntöttük a Világharmónia Futás résztvevőit, akik a városunkat is érintve hazánkban 500 km-t futnak a békéért és barátságért. Óriási élmény volt a World Harmony Run, a világ legnagyobb váltófutásának részesévé válni, akár csak néhány száz méterre is, és körbeadni a harmóniát jelképező fáklyát. Így kifejezhettük elkötelezettségünket a sport és törekvésünket a harmónia iránt.

Mozgalmas volt a június, de még inkább a július, amikor is a Tiszaújvárosi DSE szervezésében a sportolóink részt vesznek egy ötnapos szupernek ígérkező sportnapköziben. Az edzőtáborban a gyerekek fejlesztik akrobatikai és tánc tudásukat, új koreográfiákat tanulnak, közösségépítő játékokon és vetélkedőkön vesznek részt, valamint lazíthatnak és felfrissülhetnek a Sportcentrum uszodájának hűsítő vizében.

Fellépésben sem lesz hiány, július 11-én a Triatlon Nagyhét Táncestjén szerepelhetünk, mely az egyik legfontosabb fellépése a csapatnak. Változatlanul magas színvonallal szeretnénk bemutatkozni és az új repertoárból ízelítőt adni. Július 29-én a Jabil Családi Napon is találkozhatnak a csapattal a kilátogató érdeklődők.

Fellépés a 3. Nemzetközi Táncos Fesztiválon

World Harmony Run oklevél 😀

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..