Augusztus – fellépések, búcsú

Baráti est

Augusztus 18-án az a megtiszteltetés ért minket, hogy felléphettünk a Baráti Esten, melyet a Tiszaújvárosi Városnapok – Partnervárosok Találkozója részeként a Derkovits Kulturális Központban rendeztek. A partnertalálkozón részt vett Polgár, Beregszász, Rimaszombat, Csíkszereda a két lengyel település Zawiercie és Swietochlowice.
A város amatőr együtteseivel együtt léphettünk a színpadra. A cél az volt, hogy bemutassuk a város sokszínűségét, ízelítőt adjunk a kultúránkból. Nagy sikerünk volt, és reméljük, bemutatónkkal hozzájárultunk a testvérvárosi kapcsolatok erősítéséhez.

Búcsúzunk a nyártól és búcsúzunk egy profi edzőtől és két kiváló táncos-tornásztól

Az edzőtábort követően sajnos nem tanít már minket Gyúró Anna, a kiváló akrobatika-torna tanárunk, de minden köszönetünk az övé, reméljük, szép emlékeket visz magával tőlünk és kívánunk neki minden szépet és jót a jövőben. Köszönjük neki azt a profi szakmai munkát, melyet mástól nem kaphattunk volna meg, köszönjük a Lausanne-i helytállást és azt, hogy mindig a tökéletesség lebegett a szeme előtt és ettől mi jobbá válhattunk. Sok sikert és boldogságot kívánunk neki!

Az élet velejárója az is, hogy a sportolóink felnőnek, és egy más városban, az egyetemen folytatják tanulmányaikat. Az augusztus 18-ai fellépésen még lelkesen és kiváló formában vett részt Lili és Réka, de sajnos el kellett válnunk tőlük, hisz a kitűnő érettségi és a kiváló felvételi után várja őket Budapest és a szakmai tanulmányok. A két kiválóságot nem lehet pótolni, nehéz lesz nélkülünk, de az élet megy tovább, így nekünk is tovább kell lépnünk. Köszönjük nekik a kitartást, az alázatot, az elkötelezettséget, az új ötleteket, a lelkesedést és hogy mindig büszkék lehettünk rájuk akár a sportban akár a magánéletben. Követendő példák ők, reméljük, hogy jó szívvel gondolnak vissza ránk, és sok-sok szép emléket visznek magukkal. Biztos, hogy nem szakad meg a sportszeretetük, valahol valamilyen formában folytatják a rendszeres testmozgást. Sok sikert kívánunk nekik mind a magánéletben, mind a tanulmányikban!

 Sportnapkozi2012

Triatlontancest2012

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..