Jubilál a Táncfesztivál

2018. április 28-án a Tiszaújvárosi Sportcentrumban kerül megrendezésre a Táncolj, NE drogozz! XX. Jubileumi Show Tánc Fesztivál. A rendezvényen óvodástól szépkorúig különböző táncműfajokkal 19 magyar és 2 szlovák település 900 táncosa 89 műsorszámmal mutatkozik be. A rendezvény különlegessége, hogy ez nem verseny, nincs díjazás, csak bemutatók és a tánc öröme! A fesztivál célja a tánc örömének hirdetése, a drogmentes, egészséges életmód hirdetése. A nap fénypontja a közös tánc, ahol a résztvevő csapatok tánccal lépnek fel a kábítószer ellen. A fesztivál fővédnöke Bráz György, Tiszaújváros polgármestere, fő támogató a Tiszaújvárosi Önkormányzat.

A rendezvény délelőtt tíz órakor kezdődik a mini és gyermek csoportok produkcióival, majd délután kettőtől az ifjúsági, felnőtt és szépkorú mutatják be koreográfiáikat. Kicsik és nagyok, amatőr és profi együttesek közösen hirdetik: Táncolj, NE drogozz! A régió több városát képviselik a táncosok: Boldva, Bükkaranyos, Bükkszentkereszt, Eger, Gesztely, Hajdúnánás, Hajdúszoboszló, Hejőkeresztúr, Hernádnémeti, Mályi, Miskolc, Nyékládháza, Nyíregyháza, Sajószöged, Salgótarján, Szirmabesenyő, Tiszakeszi, Tokaj, Tiszaújváros és 2 szlovák település. A rendezvény sokszínűségét mutatja, hogy a látványos produkciók közt lesz akrobatika, aerobik, divattánc, társastánc, hip-hop, cheer, színpadi tánc, show tánc, modern tánc, néptánc, pop és mazsorett is.

Programterv:

10.00 Megnyitó, Mini és gyermek csoportok produkciói
12.30 Díjátadás délelőtti produkcióknak, majd közös tánc a drog ellen! 
14.00 Ifjúsági és felnőtt csapatok produkciói
17:30 Díjátadás a délutáni produkcióknak, közös tánc ráadás!

Szervezők: a „Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért” Alapítvány, a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft., és a Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület. Együttműködik a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF), a felkészült szakemberek és kortárs segítők információs anyagokkal és játékos programokkal várják az érdeklődőket.

Fellépnek az Arabesque Tánccsoport, Colour Boots Country Club, Diamond tánccsoport (Szlovákia), Donaldgym Ludanice (Szlovákia), Fitt&Art Tánccsoport, Grand Dance Tánc és Mozgásstúdió, Hajdúnánási Gimnasztráda, Hajdúszoboszlói Gimnasztráda, Harc- és Táncművészet Sportegyesület, Jégmadár Mazsorett Csoport, Jezsuita Gimnázium torna csapata, Karakter ATI, Kazinczy Aerobic Team, Miskolc Steelleaders Sport Egyesület, Nána Formációs Társastánc Stúdió, Phoenix Fusion Tánciskola, Premier Művészeti Iskola, Sajószögedi Általános Iskola, Salgótarjáni Általános Iskola, Petőfi Sándor Tagiskolája, Fabula A.M.I., Szivárvány Mazsorett Csoport, Tiszakeszi Széchenyi István Ált. Iskola, Tiszaújvárosi Gimnasztráda, Tuti Titi Team (Napgyöngye Lányai), Tokaji II. Rákóczi Ferenc Ált. Isk. és AMI. táncosai.

Jegyek kaphatók a fesztivál napján, a helyszínen. Jegyárak: diák, nyugdíjas: 600 Ft/fő, felnőtt: 800 Ft, 6 év alatt és 70 év felett ingyenes.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..