Sikeresen versenyeztek az ritmuscsapatok országos bajnokságán a gimnasztrádások

Fantasztikus eredményekkel tért haza a Tiszaújvárosi Gimnasztráda a 2017. november 11-én Budapesten megrendezett Ritmuscsapatok Modern Táncok Őszi Országos Bajnokságáról. A megmérettetésre közel 300 koreográfiával neveztek az ország tánccsoportjai, és nagyon erős mezőny alakult ki. A lányok igen magas pontszámokat elérve kiemelkedően teljesítettek, csapatban, duó és szóló kategóriában is versenyeztek összesen nyolc koreográfiával akrobatikus és több modern tánc kategóriában egyaránt. Az eredmények: öt arany, két ezüst, egy bronzérem, és ráadásnak két különdíjat is kaptak. A gyermek csoport második, a serdülők első helyezést értek el. Az ifik és felnőttek közös műsorszáma első helyezést és különdíjat kapott. A felnőttek egy különdíjat, két első és egy második helyezést értek el, míg a duó első, a szóló harmadik lett.

 

Az eredményhirdetés során hatalmas meglepetés érte a csoportot, amikor a csapat két koreográfiája a szakmai zsűri megítélése alapján meghívást kapott a Ritmus Tánc Csillagok Gálájára, ahol az egész éves versenyszezon legjobbjai mutatkoznak be, mindössze 25 produkció, melyből a három legjobbat díjazzák. A lányok és az edzők boldogan és büszkén tértek haza a rendkívül hosszú versenynap után, ahol még éjfél előtt nem sokkal adták elő az utolsó táncukat. A vezetőedzők Haisz Vanda és Madár Éva, valamint a segédedzők és segítők: Bárócz Katalin, Kopcsó Józsefné, Oláh-Gyúró Anna, valamint a kisedzők: Bárócz Réka és Lükő Nikolett is mind rendkívül büszkék a sportolókra, akik maximálisan teljesítettek a versenyen és igazi csapatként, egymást segítve vettek részt a felkészülésben.

 

Csapattagok:

Gyermek csoport –Bakonszegi Dorina, Baumgartner Olívia, Bella Angéla, Bodolai Emma, Fodor Sára, Kocsis Laura Anna, Ládi Zsófia, Ruszó Jázmin, Szabó Szonja, Szabó Viola, Veres Zina

Serdülők – Bereczki Anna Éva, Bodnár Brigitta, Horváth Lilien Hanna, Kalmár Bori, Kapczár Noémi, Kiss Petra, Nagy Helga, Puskás Korina, Szabó Csenge, Szilvási Adrienn, Tamás Liliána, Tomozi Zoé, Tóth Flóra, Tóth Mira, Vámosi Kincső, Veres Zsófia

Ifik – Bodnár Brigitta, Kapczár Noémi, Kiss Petra, Nagy Helga, Puskás Korina, Szilvási Adrienn, Vámosi Kincső,

Felnőttek – Bárdos Dóra, Bárócz Réka, Bodnár Bettina, Bujtor Tamara, Gulyás Emma, Kalmár Zsófi, Kavicsánszki Olívia, Lükő Nikolett, Nagy Nelli, Orliczki Petra, Rácz Cintia, Szabó Orsolya, Vincze Mercédesz.

Duó: Bárócz Réka – Gulyás Emma, Szóló: Lükő Nikolett

 

A csapat köszöni a legfőbb támogatóinak a Tiszaújváros Város Önkormányzatának és a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak, valamint a Magyar Torna Szövetségnek a támogatást, mely nélkül nem lennének ilyen sikeresek.

A csapat tagjait a városban legközelebb Mikulástól Karácsonyig rendezvénysorozat zárónapján, december 22-én 16.00 órától láthatják, ahol összesen több mint hatvan sportoló mutatja be a kifejezetten erre az alkalomra készített Miku Show című karácsonyi zenés-táncos műsorukat. A lányok december 16-án a Sportcentrumban a Sportgála 2017 nevű sportbaráti találkozót is színesítik műsorukkal.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..