Fantasztikus eredmény a Ritmus Tánc Csillagok Gálájáról

Hatalmas meglepetés érte a Tiszaújvárosi Gimnasztráda edzőit és sportolóit a szombaton – 2017. november 25-én – Budapesten a József Attila Művelődési Házban megrendezett Ritmus Tánc Csillagok Gáláján. A gálaestre a Ritmus Csapatok Országos versenysorozata szakmai zsűrijének értékelése alapján az egész éves versenyszezon legjobbjai kerültek meghívásra. Összesen 75 produkció állt a színpadra az akrobatikus, a moderntáncok és a hip hop kategóriák legjobb versenyszámai, akik mind egymás ellen mérkőztek meg a különdíjakért és a legjobb három helyért. A lányok két műsorszámmal jutottak be a gálára, egy modern és egy akrobatikus látványtánccal. Az eredményhirdetésen a lányok Pulse of Dance akrobatikus koreográfiával a dobogó harmadik helyére állhattak. A csapattagok és vezetőik hihetetlenül boldogok, ilyen rendkívüli eredményre nem is számítottak, nagyon büszkék erre a kiemelkedő sikerre.

 

Csapattagok: Bodnár Brigitta, Kapczár Noémi, Kiss Petra, Nagy Helga, Puskás Korina, Szilvási Adrienn, Bárdos Dóra, Bárócz Réka, Bujtor Tamara, Gulyás Emma, Kalmár Zsófi, Kavicsánszki Olívia, Lükő Nikolett, Nagy Nelli, Orliczki Petra, Rácz Cintia, Szabó Orsolya, Vincze Mercédesz. Edzők: Haisz Vanda, Madár Éva segítők: Bárócz Katalin, Kopcsó Józsefné, Oláh-Gyúró Anna.

 

A csapat köszöni a legfőbb támogatóinak a Tiszaújváros Város Önkormányzatának és a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak, valamint a Magyar Torna Szövetségnek a támogatást, mely nélkül nem lennének ilyen sikeresek.

 

A csapatra még ebben az évben két tiszaújvárosi bemutatkozás vár, december 22-én a főtéren mutatják be a karácsonyi showt, és december 16-án a Sportcentrumban a Sportgálát színesítik műsorukkal.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..