Nyári táborozás kicsikkel és nagyokkal

A Tiszaújvárosi Gimnasztráda csapata idén nyáron két helyszínen tartott edzőtábort a sportolók részére 2017. június 26-30. között.

A gyermek és serdülő csoport 34 tagja a Tiszaújvárosi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Hunyadi Iskolájának tornatermében szívta magába a torna és akrobatika alapjait, valamint az új tánc koreográfiáját és lépéseit öt felkészítő segítségével. A sportnapközi a nagy meleg ellenére nagyon jó hangulatban telt el, a lányok szuperül érezték magukat és nagyon sokat fejlődtek és új akrobatikai elemeket tanultak és egy-egy új táncprodukcióval lettek gazdagabbak. Utolsó napon egy fagyizással egybekötött játszóterezés és ugrálóvárazás volt a gyermekek jutalma a nagyszerű teljesítményért.

A 3rd World Gym for Life Challange nevű Norvégiai világbajnokságra készülő serdülőkből, ifikből és felnőttekből álló 26 fős társaság pedig a Derkovits Kulturális Központ tükrös termében gyakorolta, csiszolgatta a VB-re készített Pulse of Dance nevű aerobik és modern tánc elemekkel váltakozó, akrobatikus emelések és dobásokkal tarkított produkciót. Sokat alakult a produkció, köszönhetően a rengeteg gyakorlásnak, és azóta is folyamatosan készülnek a lányok a nagy megmérettetésre. Drukkoljunk együtt a sikeres versenyzéshez, melyet a FIG (Nemzetközi Torna Szövetség) rendez meg 2017. július 25-30 között Norvégiában. Info: http://www.gymforlife2017.com/

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..