Legyél te is gimnasztrádás!

A Tiszaújvárosi DSE gimnasztráda csapata sok szeretettel várja a kezdő csoportjaiba azokat a táncolni és tornászni vágyó nagyóvodás és kisiskolás lányokat, akik ki szeretnék magukat próbálni a csapatban; akik szeretnének a városi rendezvényeken szerepelni, egy szuper közösség tagja lenni és rendszeresen mozogni, sportolni. Az edzéseken torna, akrobatika és táncalapokat tanulhatnak edzőktől.

 

A kezdő Mini csoportunkba óvodásokat vagy első osztályosokat várunk 5 éves kortól. Az edzések heti három alkalommal, hétfőn, szerdán és pénteken lesznek délután négy és öt óra között. Vezető: Madár Éva

 

A haladó Gyermek csoportunkba alsó tagozatos táncos, sportos kislányokat várunk. Edzések várhatóan heti háromszor: hétfőn, szerdán és pénteken lesznek négytől fél hatig. Vezető: Haisz Vanda, Bárócz Katalin.

 

A középhaladó Serdülő csoportunkba az aerobik, torna és tánc iránt érdeklődő, sportos vagy táncos múlttal rendelkező felső tagozatos lányok jelentkezését várjuk. Az edzések: hétfő, szerda, péntek öttől hét óráig. Vezető: Madár Éva

 

Az edzések helye: Hunyadi Mátyás Általános iskola tornaterem

 

Beiratkozás: Szeptember 5. hétfő 16.00 óra a Hunyadi Iskola kistornatermében

 

Érdeklődni lehet a vezetőedzőknél:

e-mailen: gimnasztrada@gmail.com

 

Telefonon:

Haisz Vanda: 70/3739180

Madár Éva: 20/4007845

Bárócz Katalin: 20/2543068

 

Info: www.gimnasztrada.hu

Gimnasztarad_gala_2016 (2)

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..