EMLÉKEK, HANGULATOK, MOZDULATOK – Táncest

Különleges táncesttel készük a 19. szülinapjára a Tiszaújvárosi Gimnasztráda csapata. 2015. június 7-én 16.00 órától mutatják be EMLÉKEK, HANGULATOK, MOZDULATOK – Idézetek egy táncos lány naplójából című immár hagyományos táncgálájukat a Derkovits Kulturális Központ színháztermében. A Gála fővédnöke Bráz György, Tiszaújváros polgármestere.

A műsor során egy naplóbejegyzésen keresztül elevenednek fel a csapat külföldi szerepléseinek emlékei, hangulatai. A csapat 70 tagja táncmozdulatok segítségével eleveníti fel az elmúlt évek legnagyobb állomásait és közvetíti a táncosok érzéseit. A műsorban fellép a gimnasztráda apraja-nagyja. Idén sem maradhatnak el az új koreográfiák valamint bemutatásra kerül a 15th World gymnaestradara készített és Helsinkiben bemutatásra kerülő két negyedórás produkció is.

A rendezvény nem titkolt célja adománygyűjtés a csapat nemzetközi bemutatkozásához. Júliusban indul a csapat a sportág olimpiájára, a 15. World Gymnaestradara, Helsinikibe, melynek költsége nagyon magas. A világtalálkozón 50 ország 21.000 gimnasztrádása mutatkozik be, ahol hazánkat a tiszaújvárosi csapat képviseli majd. Info: www.wg-2015.com

Jegyárak: felnőtteknek: 800 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 600 Ft.

Jegyek kaphatók a Derkovits Kulturális Központban.

Minden sportkedvelőt és érdeklődőt szeretettel várunk! Info: www.gimnasztrada.hu

Mottó: Ha táncolsz, élsz…ha élsz, táncolsz! /Heidi Groskreutz/

Haisz Vanda, Kopcsó Józsefné

Plakat gala 2015

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..