800 fő Táncol a drog ellen! a show tánc fesztiválon

2015. április 18-án, délután egy órakor kezdődik a Táncolj, NE Drogozz! XVII. Show Tánc Fesztivál, a Tiszaújvárosi Sportcentrumban. A rendezvényre 21 településről 800 táncos érkezik, és idén a hazai csapatok mellett Szlovákiából is érkezik két csoport. A fesztiválon 92 táncprodukciót láthatnak az érdeklődők. A fesztivál nem verseny, nincs díjazás, csak bemutatók és a tánc öröme! A fesztivál célja a hirdetni az egészséges életmódot, és felhívni az emberek figyelmét a drogok káros hatásaira. A fesztivál fővédnöke Bráz György, Tiszaújváros polgármestere, fő támogató a Tiszaújvárosi Önkormányzat.

A rendezvény egészen estig tart, délután egy órától az ovisok, alsósok és felsősök, majd délután öttől a felsősök, középiskolások és felnőttek mutatják be produkcióikat. Kicsik és nagyok, amatőr és profi együttesek közösen hirdetik: Táncolj, NE Drogozz!!!! és ezt azzal erősítik meg, hogy délután négykor közösen táncolnak mind a nyolcszázan a drog ellen!

A régió több városát képviselik a táncosok: Boldva, Bükkaranyos, Debrecen, Eger, Emőd, Hajdúnánás, Hejőkeresztúr, Hernádnémeti, Kassa (Szlovákia), Mályi, Mezőcsát, Mezőkeresztes, Miskolc, Miskolctapolca, Nyékládháza, Ónod, Orava – Zákamenné (Szlovákia), Pereces, Szirmabesenyő, Tiszakeszi és Tiszaújváros.

A rendezvény sokszínűségét mutatja, hogy a látványos produkciók közt lesz akrobatikus formáció, akrobatikus látványtánc, akrobatikus show, angol keringő, bajor tánc, bécsi keringő, break tánc, charleston, cheer pompon, divattánc, farsangi tánc, fitt ball tréning, gimnasztikus látványtánc, hastánc, hip hop, keleti tánc fúzió, K-pop, latin tánc, látványtánc, lyrical jazztánc, mazsorett, modern balett, modern gimnasztika, modern tánc, mulatós, open pinup, pom pon tánc, ritmikus gimnasztika, show tánc, step aerobic, táncfitness és társastánc is.

Szervezők: a „Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért” Alapítvány, a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft., és a Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület. Együttműködik a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF).

Jegyek kaphatók a fesztivál napján, a helyszínen, jegyárak diák, nyugdíjas: 500 Ft /fő, felnőtt 600 Ft/fő, 6 év alatt és 70 év felett ingyenes.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Programterv: http://www.gimnasztrada.hu/show-tanc-fesztival-tanccal-a-drog-ellen/

Haisz Vanda, főszervező

Show Tánc plakát webes  2015

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..