XV. Jubleiumi Show Tánc Fesztivál

 
Kedves Tánckedvelők!
  
Sok szeretettel várunk minden tánccsapatot, táncegyesületet, iskolásokat és óvodásokat a
Tánccal a Drog ellen! XV. Jubileumi Show Tánc Fesztiválra
2013. április 20-án a tiszaújvárosi SPORTCENTRUMBA.
 
Ha szeretnétek egy nívós fesztiválon részt venni, amely nem verseny, nincs díjazás, csak bemutatók és a tánc öröme, ahol megnézhetitek a többiek produkcióit is, akkor itt a helyetek!
Észak-Magyarország egyik legnépesebb táncfesztiválja!
 
Célunk megemlékezni a Tánc Világnapjáról, hirdetni az egészséges életmódot, valamint felhívni az emberek figyelmét a drogfogyasztás káros hatásaira.
 
Szervezők: a Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért Alapítvány, az Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási és Pedagógiai-Szakmai Szolgáltató Intézmény, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat, a Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület,
valamint a Tiszaújvárosi Sportpark Non-profit Kft.
Együttműködik a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) Tiszaújváros
 
Fővédnök: Bráz Gyögy, Tiszaújváros polgármestere
 
Fénykép: 2013. április 20 :) JUBILÁLUNK! Ne maradj le! Jelentkezni április 2-áig lehet! Mindenkit várunk sok szeretettel! E-mail: showtancfesztival@gmail.com
 
NEVEZÉSI INFORMÁCIÓK:
– Jelentkezni bármilyen zenére végzett táncos bemutatóval lehet.
– Nincs korosztály megkötés.
– Minden csapat egy, maximum 8 perces vagy kettő, maximum 4 perces műsorral nevezhet.
– Nevezési díj: 300 Ft/ fő 
Nevezési határidő: 2013. április 2., e-mailen: showtancfesztival@gmail.hu 
– Nevezési lap kérhető: showtancfesztival@gmail.hu
A rendező intézmények fellépő csoportjainak a nevezés díjtalan.
 
A nevezés minden esetben a nevezési lap kitöltésével és e-mailben való küldéssel történik. Kérjük a határidő pontos betartását!
A nevezési díjat amennyiben lehetséges kérjük 2013. április 10-éig átutalással kifizetni a Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület OTP Banknál vezetett 11734114-20051541 számú bankszámlájára. Az utaláskor kérjük a megjegyzésbe feltüntetni: nevezési díj, valamint az intézmény nevét. A nevezési díjat a rendezvény napján, a helyszínen is be lehet fizetni.
 
A műsorrendet és egyéb a jelentkezések beérkezését követően e-mailen küldünk a csoportvezetőknek, illetve közzétesszük a honlapunkon.


A JUBILEUM alkalmából a fesztivál menetén az idén változtatunk, melynek lényege, hogy szórakoztatóbb és látványosabb legyen a rendezvényünk.
Az alábbi változásokra lehet számítani a megelőző évekhez képest:
 
– A fesztivált egy részletben bonyolítjuk le, a terv szerint délután 14.00-től. (ezáltal csak egyfelvonásos lesz a rendezvény, ami remélhetőleg mindenkinek kedvezőbb.)
 
– Egy közös ünnepléssel és díjátadással szeretnénk megnyitni a fesztivált, melyen részt vesznek a fellépő csapatok is. A díjazottak között lesznek a több mint öt alkalommal részt vett csapatok is! Természetesen a fesztivál zárásaként a finálé és a közös tánc a drog ellen nem marad el.
 
– A rövidebb műsoridő miatt a fellépő csapatok (tánciskolák) egy, maximum nyolc perces vagy két, maximum 4-4 perces produkcióval mutatkozhatnak be. Kérjük, hogy egy olyan jellegű műsort állítsatok össze, melyben a legjobb produkciókat mutatjátok be, ezzel is hozzájárulva a műsor színvonalának emeléséhez. Korosztályonként, kicsiktől nagyokig lesz felépítve a műsorrend.
 
– Délelőtt 10.00-től főpróbát biztosítunk igény szerint.
 
– Az öltözést az edzőteremben és az öltözőkben tudjuk ismét biztosítani.
 
– A színpadnak kijelölt terület 14 x 14 méter lesz, a küzdőtér közepén, a bal oldali lelátó felé (el lesz forgatva és be lesz hozva középre).
 
– A nézőteret kettébontjuk, a sportcentrum bal oldali (az öltözőktől távolabbi) lelátója lesz a nézőké, a jobb oldali a fellépőké, de az átjárás természetesen biztosított lesz, viszont a küzdőtéren nem lesznek nézők, csak a produkciók és a VIP vendégek. Ülésrendet nem tervezünk, mindenki oda ül, ahova szeretne, a résztvevőknek fenntartott a jobb oldali nézőtéren.
 
– Belépődíj: 500 Ft/fő lesz egységesen, a fellépőknek és a csoportvezetőknek a belépés díjtalan.
 
Keressetek minket facebook-on is!
 
Szeretettel várunk minden táncolni vágyó csapatot, amatőröket és profikat, kicsiket és nagyokat! Ez nem verseny, viszont kiváló bemutatkozási lehetőség!
 
Kérjük, hogy a felhívást továbbítsátok táncos ismerőseiteknek, szeretnénk, ha minél többen eljönnének a jubileumi rendezvényünkre.
 
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésetekre a fenti elérhetőségeken.
 
Jó felkészülést kívánunk!
 
 
Tiszaújváros, 2013. január 28.
 
 
 
Üdvözlettel: Haisz Vanda, főszervező
Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..