Gimnasztráda sikerek a Ritmuscsapatok Országos Bajnokságán

Érmekkel és kupákkal tért haza a Tiszaújvárosi Gimnasztráda a 2018. november 24-én Budapesten megrendezett Ritmuscsapatok Modern Táncok Őszi Országos Bajnokságáról. A megmérettetésre közel 250 koreográfiával neveztek az ország tánccsoportjai. Nagyon színvonalas produkciók versenyeztek, az ország minden pontjáról érkeztek fitness, disco, modern, művészi tánc csapatok. A lányok kiemelkedően magas pontszámokat elérve szép eredményeket értek el, csapatban és formációban hét koreográfiával show és látványtánc kategóriában indultak. Az eredmények: három arany, egy ezüst, két bronzérem, egy negyedik hely és ráadásnak egy különdíjat is ítélt a csapatnak a zsűri. A lányok nagyon jól érezték magukat, volt olyan táncos, akinek ez volt élete első versenye, nagy élményekkel térhettek haza.

A csapat köszöni a legfőbb támogatóinak a Tiszaújváros Város Önkormányzatának és a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak, valamint a Magyar Torna Szövetségnek a támogatást, mely nélkül nem lennének ilyen sikeresek.

 

A vezetőedzők Haisz Vanda és Madár Éva, valamint a segédedzők és segítők: Bárócz Katalin, Kopcsó Józsefné, Oláh-Gyúró Anna, valamint a kisedzők: Lükő Nikolett és Rácz Cintia mind rendkívül büszkék a sportolókra, akik maximálisan teljesítettek a versenyen és igazi csapatként, egymást segítve vettek részt a felkészülésben.

 

Csapattagok:

Mini Tini csoport – Bakonszegi Dorina, Baumgartner Olívia, Bella Angéla, Bodolai Emma, Farkas Panka, Ládi Zsófia, Répási Laura, Ruszó Jázmin, Szabó Hanna Kira, Szabó Szonja, Grigoncza Gréta, Hegyi Kinga, Jakab Szófia, Kacsa Ramóna, Kacsa Zsófia, Kónya Hanna Zoé, Makó Lara, Oszkocsil Nóra, Papp Szilvia, Puskás Laura, Szepesy Judit, Szilvási Hanna, Ujlaki Hanna, Ujlaki Vanda, Vámosi Szofi

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..