Idén is lesz show tánc fesztivál!

Kedves Táncosok!

Ezúton értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a XVIII. Táncolj, NE Drogozz Show Tánc Fesztivált 2016. április 16-án rendezzük a Tiszaújvárosi Sportcentrumban. 

http://www.sportpark.tiszaujvaros.hu/index.php/megkozelites

Cél: a tánc örömének hirdetése, a drogmentes, egészséges életmód hirdetése!

Fantasztikus hangulat! Kicsik és nagyok, amatőrök és profik együtt!

Változatos táncműfajok, szuper produkciók, fantasztikus zenék!

Közös tánc a DROG ellen!

Nincs verseny, nincs díjazás csak a TÁNC ÖRÖME!

Nevezési info hamarosan …

 

Képek a fesztiválról:

2015. évi fesztivál képekben első rész

2015. évi fesztivál képekben második rész

 

Ezen a különleges fesztiválon nincs díjazás, nincs verseny, csakis a tánc öröme, melynek célja a drogmentes, egészséges életmód hirdetése. A bemutatkozó csapatok a jó példái annak, hogy a rendszeres mozgás nemcsak testi, de lelki egészséget is ad. Egy sportolónak, táncosnak nincs szüksége drogra vagy bármilyen butító szerre, maga a csapat, a közösség, a sikerélmények, a barátok elég erőt tudnak adni a fiataloknak ahhoz, hogy az életben jól elboldoguljanak mindenféle kábítószer nélkül. Nekik nincs idejük az utcát róni unatkozva, nekik az edzések, a fellépések és a tanulás az életük, valóban büszkék lehetünk rájuk! A fellépő csapatok büszkén hirdetik: Táncolj, ne Drogozz! Hiszen egy táncosoknak nincs szüksége kábítószerre, neki maga a TÁNC a drog, mely nélkül nem tud élni. A rendezvény fő célja az egészséges életmód népszerűsítése, és a hatékony drogprevenció.

Tavaly 8 órán keresztül 91 produkcióval hazai és szlovák tánccsapatok 800 táncosa mutatkozott be a fesztiválunkon óvodástól a szépkorúakig különböző táncműfajokban!

 

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

 

A szervezők

STF_2016

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..