Táncolj, NE Drogozz! 900 főt várunk a fesztiválra

2014. április 12-én, immár tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre a tiszaújvárosi Show Tánc Fesztivál, a Tiszaújvárosi Sportcentrumban, ahol 14 környező település 900 táncosa mutatkozik be 23 táncműfajjal, 85 bemutatóval, és idén Kassából, Szlovákiából is érkezik egy gimnasztráda csapat. A rendezvény délután kettőkor kezdődik az ovisok és alsósok bemutatóival,  majd délután öttől a felsősök, középiskolások és felnőttek mutatkoznak be. A hangulat fantasztikus lesz, jobbnál jobb koreográfiák várják az érdeklődőket. Az amatőr és profi együttesek együtt, közösen hirdetik: Táncolj, ne Drogozz!!!! és ezt azzal erősítik meg, hogy délután négykor közösen táncolnak egyszerre mind a kilencszázan a drog ellen!

 

A fesztivál célja a hirdetni az egészséges életmódot, és felhívni az emberek figyelmét a drogok káros hatásaira. A régió több városát képviselik a táncosok: Boldva, Bükkaranyos, Emőd, Hajdúdorog, Hajdúnánás, Hejőkeresztúr, Kassa (Szlovákia), Mályi, Mezőcsát, Mezőkeresztes, Miskolc, Nemesbikk, Nyíregyháza, Pereces, Sajószentpéter, Szirmabesenyő és Tiszaújváros. A rendezvény sokszínűségét mutatja, hogy a látványos produkciók közt lesz aerobik, akrobatikus rock and roll, akrobatikus show, angol keringő, country, disco, divattánc, formációs akrobatika, gimnasztikus látványtánc, hastánc, hip-hop, kortárstánc, latin mix, mazsorett, modern tánc, néptánc, pinup, show tánc, sportmazsorett, színpadi látványtánc, színpadi tánc, táncfitness és társastánc is.

 

A fesztivál nem verseny, nincs díjazás, csak bemutatók és a tánc öröme, ahol a résztvevők megnézhetik egymás produkcióit!

 

A fesztivál fővédnöke Bráz György, Tiszaújváros polgármestere,

fő támogató a Tiszaújvárosi Önkormányzat.

 

Szervezők: a „Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért” Alapítvány, a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft., és a Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület. Együttműködik a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF), akinek képviselői egy várat fognak felállítani, amelynek téglái által a résztvevők megoszthatják egymással gondolataikat, érzéseiket a drogmentes élet és az egészséges életmód mellett. A KEF tájékoztatókkal és információs anyagokkal várja az érdeklődőket.

 

Jegyek kaphatók a fesztivál napján, a helyszínen, jegyárak 6 év felett 500 Ft / fő.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

 

info: showtancfesztival@gmail.com, www.gimnasztrada.hu  

 

Haisz Vanda, főszervező

Show Tánc plakát 1014 - helyreállítva másolata

 

Kategória: Show Tánc Fesztivál | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..