Áprilisban ismét show tánc fesztivál

2014. április 12-én immár tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre a Tiszújvárosi Sportcentrumban a Táncolj, NE drogozz! Show Tánc Fesztivál. A szervezők március 30-ig várják a táncos csapatok jelentkezését e-mailen a showtancfesztival@gmail.com címre. Remélik idén is sok csapat vesz majd részt a fesztiválon, változatos és szórakoztató programot nyújtva. Idei különlegesség, hogy Szlovákiából két gimnasztráda csapat, valamint új tánccsoportok is érdeklődtek a fesztivál iránt.

A rendezvény alapelve változatlan, bármelyik korosztály, bármilyen táncstílus képviselőit várják a szervezők, a Tiszaújvárosi DSE, a Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért Alapítvány, valamint a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. Céljuk, hogy a tánc örömét hirdessék versenyzés nélkül, egy rendkívüli hangulatú fesztivál megrendezésével és megmutassuk, hogy a tánc, mint mozgásforma megfelelő alternatívát kínál a drogozás helyett, ezért szorosan együttműködnek a tiszaújvárosi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum segítőivel. Fő támogató: a Tiszaújvárosi Önkormányzat, a rendezvény fővédnöke Bráz György polgármester úr.

A felhívás és a nevezési lap letölthető a www.gimnasztrada.hu honlap Show Tánc Fesztivál aloldaláról, információ kérhető a fenti e-mail címen.

 

STF 2013 képekben

Show Tánc plakát 1014 - helyreállítva másolata

Kategória: Show Tánc Fesztivál | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..