Köszönet az adó 1%-ának felajánlásáért

A “Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért” Alapítvány (adószám: 18444931-1-05) Kuratóriuma köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik 2012-ben adójuk 1%-ának felajánlásával támogatták az Alapítványt, a Tiszaújvárosi Gimnasztráda Csapat (www.gimnasztrada.hu) céljainak megvalósítását, az egészséges életmódra nevelést, a szociálisan rászorult tagok támogatását.

A felajánlott 307.620 Ft összeget – az Alapító Okiratban foglaltaknak megfelelően – a csapat kiadásainak finanszírozására használtuk fel. Az összegből a sportolónk részére új egyenpólót tudtunk vásárolni illetve a fellépésekre történő utazás költségeihez járultunk hozzá.

Ezúton is köszönjük eddigi felajánlásaikat, és kérjük, hogy személyi jövedelem-adójuk 1%-ának felajánlásával támogassák továbbra is az alapítvány céljainak megvalósulását. 2015-ben csapatunk részt szeretne venni Helsinkiben a XV. World Gymnaestrada mindenki tornája világfesztiválon, ezért a jövőben támogatásukra mindennél nagyobb szükségünk van.

 

Köszönjük támogatóinknak: a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak, a Tiszaújváros Város Önkormányzatának, a PKDSZ szakszervezetnek valamint a csapat sportolóinak és szüleiknek és támogatóinknak a segítőkész hozzáállást. Mindent megteszünk, hogy tartva a kiváló színvonalat továbbra is városunk és hazánk jó hírnevét öregbíthessük.

 

Köszönettel:

 

az Alapítvány Kuratóriuma

 

2013 csoportkep

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..