XXI. Show Tánc Fesztivál – közel 900 táncos 99 produkció

2019. április 27-én a Tiszaújvárosi Sportcentrum ismét megnyitja kapuit a táncosok előtt. 17 település 32 tánccsoportjának 880 fellépője 99 műsorszámot mutat be az egész napot betöltő Táncolj, NE drogozz! XXI. Show Tánc Fesztiválon. A rendezvényen óvodástól felnőttekig minden korosztályban sokféle táncműfajjal neveztek a csoportok. A rendezvény különlegessége, hogy ez nem verseny, nincs díjazás, csak bemutatók és a tánc öröme!A fesztivál célja a tánc örömének hirdetése, a drogmentes, egészséges életmód hirdetése. A nap fénypontja a közös tánc, ahol a résztvevő csapatok tánccal lépnek fel a kábítószer ellen. A fesztivál fővédnöke Bráz György, Tiszaújváros polgármestere, fő támogató a Tiszaújvárosi Önkormányzat.  

A rendezvény délelőtt tíz órakor kezdődik a mini és gyermek csoportok produkcióival, majd délután kettőtől az ifjúsági és felnőtt csapatok mutatják be koreográfiáikat. Kicsik és nagyok, amatőr és profi együttesek közösen hirdetik: Táncolj, NE drogozz!

A régió több városát képviselik a táncosok: Boldva, Bükkaranyos, Bükkszentkereszt, Debrecen, Eger, Gesztely, Hajdúnánás, Hajdúszoboszló, Hejőkeresztúr, Hernádnémeti, Jászberény, Mályi, Miskolc, Nyékládháza, Sajókeresztúr, Szirmabesenyő és Tiszaújváros.

Programterv:

10.00 Megnyitó, Mini és gyermek csoportok produkciói
12.30 Díjátadás délelőtti produkcióknak, majd közös tánc a drog ellen! 
14.00 Ifjúsági és felnőtt csapatok produkciói
18:00 Díjátadás a délutáni produkcióknak, közös tánc ráadás!

Szervezők: a „Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért” Alapítvány, a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft., és a Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület. Együttműködik a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF), a felkészült szakemberek és kortárssegítők információs anyagokkal és játékos programokkal várják az érdeklődőket.

Fellépnek az Arabesque Tánccsoport, az Avastetői Művészeti Iskola, a B-dance Mozgásstúdió, a Crazy Dance Miskolc, a Fitt&Art Tánccsoport, a Gesztelyi néptánccsoport, a Grand Dance Tánc és Mozgásstúdió, a Hajdúnánási Gimnasztráda, a Hajdúszoboszlói Gimnasztráda, a Harc-és Táncművészet Sport Egyesület, a Jégmadár Majorette Csoport, a Karakter Alapfokú Táncművészeti Iskola, a Kazinczy Aerobik Team, a KOLIBRI SE, a Miskolc Steelleaders, a Miskolci Mazsorett Együttes, a Nána Formációs Társastánc Stúdió, a Napraforgó tánccsoport, a Premier AMI, a Supergirl, a Szivárvány Majorette Csoport és a Tiszaújvárosi Gimnasztráda csapatai.

Jegyek kaphatók a fesztivál napján, a helyszínen. Jegyárak 6-70 éves korig: 1000 Ft/fő.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

 

Kategória: Show Tánc Fesztivál | Szóljon hozzá most!

ADÓ 1%-ának felajánlása

Kérjük, hogy adója 1%-ával segítse a

 Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért Alapítványt céljai elérésében!

(adószám: 18444931-1-05)

Az alapítvány anyagi eszközökkel biztosítja a feltételeket a 90 fős Tiszaújvárosi Gimnasztráda Csoport sportolóinak a színvonalas bemutatóihoz és versenyeihez, valamint segíti a céljaik megvalósítását, az egészséges életmódra nevelést.

Ezúton is köszönjük eddigi támogatásukat, és kérjük, hogy személyi jövedelem-adójuk 1%-ának felajánlásával támogassák továbbra is ezen alapítványi célok megvalósulását.

Köszönjük! 

 

Info: www.gimnasztrada.hu

 

Köszönjük! Nekünk ez sokat jelent!

 

 

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

XXI. Show Tánc Fesztiválra 2019. április 27-én a Tiszaújvárosi Sportcentrumban

Kedves Táncosok!

Sok szeretettel várunk minden tánccsapatot, egyesületet, iskolás vagy óvodás csoportot a TÁNCOLJ, NE DROGOZZ! XXI. Show Tánc Fesztiválra 2019. április 27-én a Tiszaújvárosi Sportcentrumba!

Ez egy különleges fesztivál, ahol a kábítószer ellen táncolunk, nem versenyzünk, csak élvezzük a tánc örömét.  Fő szponzor: Tiszaújváros Város Önkormányzata

NEVEZÉSI INFORMÁCIÓK: Nevezéseket csak az online nevezési lap kitöltésével fogadjuk el, link: Online nevezés / Registration

Nevezni bármilyen korcsoportban bármilyen táncműfajban lehetséges. Díjazás: a csoportok koreográfiánként oklevelet kapnak, valamint minden résztvevő emléklapot és érmet kap. Meglepetés különdíjakat kapnak a kiemelkedő teljesítményű csapatok!

A zene anyagot e-mailen kérjük elküldeni .mp3 verzióban a következő e-mail címre, a csoportneve_produkciócíme elnevezéssel:   showtanctiszauj@gmail.com

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. április 12.

INVITATION downloadable: STF_Invitation_2019

FELHÍVÁS letölthető:  STF_Felhívás_2019

PROGRAMTERV

8.30-10.00 Regisztráció, színpadbejárás igény szerint előre egyeztetett időpontban

10.00 Megnyitó beszéd

10.00 – kb. 12.30 Mini, Children, Youth A csoportok produkciói

12.30-13.00 Díjátadó a Mini, Children, Youth A csoportok részére

13.00 Közös tánc a drog ellen minden csapat részvételével, közös fotózás

kb. 14.00-18.00 Youth B, Adult, Senior A, B csoportok produkciói

18.00 – Díjátadó a Youth B, Adult, Senior A, B csoportok részére

18.30 Közös tánc a drog ellen – ráadás

(az időrend a jelentkezések függvényében változhat)

Szeretettel várunk mindenkit!

Elérhetőségek: showtancfesztival@gmail.com www.gimnasztrada.hu

 

Kategória: Show Tánc Fesztivál | Szóljon hozzá most!

Fantasztikus eredmények Nagyszombatról

A Tiszaújvárosi DSE Gimnasztráda csapata nagyszerű eredményekkel tért haza a Trnavan (Nagyszombaton) a Szlovák Torna Szövetség által megrendezett 23.rd Festival of group performances nevű, Szlovák Nemzetközi Gimnasztráda Fesztiválról. 2019. március 16-án 4 ország 25 klub 600 sportolója versenyzett. A fesztiválon óvodástól szépkorúakig minden kategóriában versenyeztek a csapatok. A tiszaújvárosiak nyolc produkciói közül hat aranyérmes lett: a gyermek csoport Lollipop koreográfiája, a MiniTini csoport Beach Party produkciója, az ifik és felnőttek Mystic, a felnőtt csapat Office és Something címúű tánca is, valamint a 30+ senior csapat Soldiers aerobikja. A Mini Tinik Colours és az ifi csapat Prison Break show tánca ezüstérmes lett. A csapat köszöni főszponzorainak Tiszaújváros Önkormányzatának és a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak a támogatást.

A csapat felkészítői Haisz Vanda, Madár Éva, Bárócz Katalin, segítők: Kopcsó Józsefné, Oláh-Gyúró Anna, kisedzők: Gulyás Emma, Lükő Nikolett, Rácz Cintia rendkívül büszkék a csapat eredményeire.

 

A versenyzők:

Gyermek: Andruszák Jolán, Ferencz Bianka, Gémes Rebeka, Gyetvai Csenge Ida, Hajdú Eszter, Ládi Boglárka, Lázi Viktória Lili, Makó Hanna, Mészáros Lili, Molnár Mia, Ruszó Csenge, Tóth Glória, Váji Liza, Vámosi Bora, Virág-Sass Lívia

Mini Tinik: Bakonszegi Dorina, Baumgartner Olívia, Bella Angéla, Bodolai Bora, Bodolai Emma, Farkas Panka, Hegyi Kinga, Jakab Szófia, Kacsa Ramóna, Kacsa Zsófia, Kónya Hanna Zoé, Ládi Zsófia, Oszkocsil Nóra, Papp Szilvia, Puskás Laura, Répási Laura, Réz Rebeka, Ruszó Jázmin, Szabó Hanna Kira, Szabó Szonja, Szepesy Judit, Szilvási Hanna, Ujlaki Hanna, Ujlaki Vanda, Vámosi Szofi

Ifik: Balogh Fanni, Bereczki Anna Éva, Bodnár Brigitta, Kalmár Bori, Kapczár Noémi, Kiss Petra, Kocsis Laura Anna, Papp Flóra, Puskás Korina, Szabó Csenge, Szabó Viola, Szilvási Adrienn, Tamás Liliána, Tóth Mira, Veres Zsófia

Felnőttek: Gulyás Emma, Lükő Nikolett, Orliczki Petra, Rácz Cintia, Szabó Orsolya, Vincze Mercédesz, Bodnár Bettina, Kalmár Zsófi

30+ senior: Baloghné Lengyel Anita, Bihariné Vass Éva, Haisz Vanda, Harniféger Noémi, Juhász Krisztina, Kapczár Andrea, Madár Éva, Magyarné Manzák Tünde, Nemes Anita, Ráczné Csordás Tímea

Gratulálunk a csapatnak az újabb sikerhez, ismét öregbítették városunk jó hírnevét.

A csapattal az idén tavasszal sok helyen találkozhatnak majd a városi rendezvényeken, elsőként a saját szervezésű XXI. Táncolj, NE Drogozz! Show Tánc Fesztiválon április 27-én a Sportcentrumban, melyre mindenféle táncműfajjal várják a bemutatkozni vágyó csoportokat.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Három produkciónk is bejutott az idei Ritmus Tánc Csillagok Gálájára

A Ritmus Csapatok Országos versenysorozata szakmai zsűrijének értékelése alapján az egész éves versenyszezon legjobbjai kerültek meghívásra a Ritmus Tánc csillagok Gálájára 2019. január 19-ére Budapestre. Összesen 100 produkció állt a színpadra az akrobatikus, a moderntáncok és a hip hop kategóriák legjobb versenyszámai, akik mind egymás ellen mérkőztek meg a különdíjakért és a legjobb három helyért. A lányok három műsorszámmal jutottak be a gálára, a Red Skirt, a Prison Break ész Epic Dance koreográfiával. Az eredményhirdetésen a csapat a Ritmus Tánc Csillagok különdíját vehette át a zsűritől. Sajnos csak két produkcióval állhattunk színpadra sérülés és betegség miatt. De a csapattagok és vezetőik hihetetlenül boldogok, és nagyon büszkék erre a kiemelkedő sikerre.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!