Fantasztikus eredmény a Ritmus Tánc Csillagok Gálájáról

Hatalmas meglepetés érte a Tiszaújvárosi Gimnasztráda edzőit és sportolóit a szombaton – 2017. november 25-én – Budapesten a József Attila Művelődési Házban megrendezett Ritmus Tánc Csillagok Gáláján. A gálaestre a Ritmus Csapatok Országos versenysorozata szakmai zsűrijének értékelése alapján az egész éves versenyszezon legjobbjai kerültek meghívásra. Összesen 75 produkció állt a színpadra az akrobatikus, a moderntáncok és a hip hop kategóriák legjobb versenyszámai, akik mind egymás ellen mérkőztek meg a különdíjakért és a legjobb három helyért. A lányok két műsorszámmal jutottak be a gálára, egy modern és egy akrobatikus látványtánccal. Az eredményhirdetésen a lányok Pulse of Dance akrobatikus koreográfiával a dobogó harmadik helyére állhattak. A csapattagok és vezetőik hihetetlenül boldogok, ilyen rendkívüli eredményre nem is számítottak, nagyon büszkék erre a kiemelkedő sikerre.

 

Csapattagok: Bodnár Brigitta, Kapczár Noémi, Kiss Petra, Nagy Helga, Puskás Korina, Szilvási Adrienn, Bárdos Dóra, Bárócz Réka, Bujtor Tamara, Gulyás Emma, Kalmár Zsófi, Kavicsánszki Olívia, Lükő Nikolett, Nagy Nelli, Orliczki Petra, Rácz Cintia, Szabó Orsolya, Vincze Mercédesz. Edzők: Haisz Vanda, Madár Éva segítők: Bárócz Katalin, Kopcsó Józsefné, Oláh-Gyúró Anna.

 

A csapat köszöni a legfőbb támogatóinak a Tiszaújváros Város Önkormányzatának és a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak, valamint a Magyar Torna Szövetségnek a támogatást, mely nélkül nem lennének ilyen sikeresek.

 

A csapatra még ebben az évben két tiszaújvárosi bemutatkozás vár, december 22-én a főtéren mutatják be a karácsonyi showt, és december 16-án a Sportcentrumban a Sportgálát színesítik műsorukkal.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Sikeresen versenyeztek az ritmuscsapatok országos bajnokságán a gimnasztrádások

Fantasztikus eredményekkel tért haza a Tiszaújvárosi Gimnasztráda a 2017. november 11-én Budapesten megrendezett Ritmuscsapatok Modern Táncok Őszi Országos Bajnokságáról. A megmérettetésre közel 300 koreográfiával neveztek az ország tánccsoportjai, és nagyon erős mezőny alakult ki. A lányok igen magas pontszámokat elérve kiemelkedően teljesítettek, csapatban, duó és szóló kategóriában is versenyeztek összesen nyolc koreográfiával akrobatikus és több modern tánc kategóriában egyaránt. Az eredmények: öt arany, két ezüst, egy bronzérem, és ráadásnak két különdíjat is kaptak. A gyermek csoport második, a serdülők első helyezést értek el. Az ifik és felnőttek közös műsorszáma első helyezést és különdíjat kapott. A felnőttek egy különdíjat, két első és egy második helyezést értek el, míg a duó első, a szóló harmadik lett.

 

Az eredményhirdetés során hatalmas meglepetés érte a csoportot, amikor a csapat két koreográfiája a szakmai zsűri megítélése alapján meghívást kapott a Ritmus Tánc Csillagok Gálájára, ahol az egész éves versenyszezon legjobbjai mutatkoznak be, mindössze 25 produkció, melyből a három legjobbat díjazzák. A lányok és az edzők boldogan és büszkén tértek haza a rendkívül hosszú versenynap után, ahol még éjfél előtt nem sokkal adták elő az utolsó táncukat. A vezetőedzők Haisz Vanda és Madár Éva, valamint a segédedzők és segítők: Bárócz Katalin, Kopcsó Józsefné, Oláh-Gyúró Anna, valamint a kisedzők: Bárócz Réka és Lükő Nikolett is mind rendkívül büszkék a sportolókra, akik maximálisan teljesítettek a versenyen és igazi csapatként, egymást segítve vettek részt a felkészülésben.

 

Csapattagok:

Gyermek csoport –Bakonszegi Dorina, Baumgartner Olívia, Bella Angéla, Bodolai Emma, Fodor Sára, Kocsis Laura Anna, Ládi Zsófia, Ruszó Jázmin, Szabó Szonja, Szabó Viola, Veres Zina

Serdülők – Bereczki Anna Éva, Bodnár Brigitta, Horváth Lilien Hanna, Kalmár Bori, Kapczár Noémi, Kiss Petra, Nagy Helga, Puskás Korina, Szabó Csenge, Szilvási Adrienn, Tamás Liliána, Tomozi Zoé, Tóth Flóra, Tóth Mira, Vámosi Kincső, Veres Zsófia

Ifik – Bodnár Brigitta, Kapczár Noémi, Kiss Petra, Nagy Helga, Puskás Korina, Szilvási Adrienn, Vámosi Kincső,

Felnőttek – Bárdos Dóra, Bárócz Réka, Bodnár Bettina, Bujtor Tamara, Gulyás Emma, Kalmár Zsófi, Kavicsánszki Olívia, Lükő Nikolett, Nagy Nelli, Orliczki Petra, Rácz Cintia, Szabó Orsolya, Vincze Mercédesz.

Duó: Bárócz Réka – Gulyás Emma, Szóló: Lükő Nikolett

 

A csapat köszöni a legfőbb támogatóinak a Tiszaújváros Város Önkormányzatának és a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak, valamint a Magyar Torna Szövetségnek a támogatást, mely nélkül nem lennének ilyen sikeresek.

A csapat tagjait a városban legközelebb Mikulástól Karácsonyig rendezvénysorozat zárónapján, december 22-én 16.00 órától láthatják, ahol összesen több mint hatvan sportoló mutatja be a kifejezetten erre az alkalomra készített Miku Show című karácsonyi zenés-táncos műsorukat. A lányok december 16-án a Sportcentrumban a Sportgála 2017 nevű sportbaráti találkozót is színesítik műsorukkal.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Gymnastics and Dance Fesztivál – Kassa

2017. október 14-én a Tiszaújvárosi Gimnasztráda csapata a Szlovák Torna Szövetség meghívására részt vett a Kassán megrendezésre került Gymnastics and Dance Fesztiválon. A tiszaújvárosi csapat gyermek, serdülő, ifi és felnőtt csapatai hat koreográfiával nevezett a fesztiválra. A rendezvény célja az, hogy a gimnasztráda csapatok óvodásoktól a szépkorúakig egyaránt bemutathassák a tudásukat, együtt hódoljanak a mindenki tornája sportágának. A gyermek, serdülő, ifi és felnőtt csapat tagjai nagy lelkesedéssel készültek a bemutatóra. A látványos koreográfiáikkal nagy sikert arattak a fesztivál nézői között. Hatalmas élmény volt ez a csapatunknak, mindig nagy szeretettel veszünk részt ezen a szlovákiai fesztiválon, ahol nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. A lányok kiválóan teljesítettek, a többi csapathoz képest is kiemelkedőt nyújtottak.

 

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

B-A-Z. Megyei Prima Gála – Miskolci Nemzeti Színház

Ebben az évben is átadásra kerültek a Vállalkozók Országos Szövetsége B.-A.-Z. Megyei Szervezetének Prima Díjai, amelyeket 2017. november 4-én a Miskolci Nemzeti Színházban megrendezett gálán, ünnepélyes keretek között adtak át a megye kulturális, tudományos, oktatás és sportélet képviselőinek. A rendezvény fővédnökei: Török Dezső a megyei közgyűlés elnöke és Dr. Kriza Ákos Miskolc Város polgármestere volt. Csapatunk meghívást kapott a Gálaműsorra, mely nagy megtiszteltetés volt ez számunkra. Ezúton is gratulálunk a kitüntetetteknek!

 

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Két új csoportot indítunk ősszel – MANÓ és 30+ SENIOR csoport

Az új MANÓ csoportba 6 év feletti kislányokat várunk, információ a beiratkozásról:

A 30+ SENIOR csoportunkba várjuk azokat a hölgyeket akik szeretnének velünk együtt táncolni, rendszeresen mozogni és egészségesebben élni, információ:

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!