Jubilál a Táncfesztivál

2018. április 28-án a Tiszaújvárosi Sportcentrumban kerül megrendezésre a Táncolj, NE drogozz! XX. Jubileumi Show Tánc Fesztivál. A rendezvényen óvodástól szépkorúig különböző táncműfajokkal 19 magyar és 2 szlovák település 900 táncosa 89 műsorszámmal mutatkozik be. A rendezvény különlegessége, hogy ez nem verseny, nincs díjazás, csak bemutatók és a tánc öröme! A fesztivál célja a tánc örömének hirdetése, a drogmentes, egészséges életmód hirdetése. A nap fénypontja a közös tánc, ahol a résztvevő csapatok tánccal lépnek fel a kábítószer ellen. A fesztivál fővédnöke Bráz György, Tiszaújváros polgármestere, fő támogató a Tiszaújvárosi Önkormányzat.

A rendezvény délelőtt tíz órakor kezdődik a mini és gyermek csoportok produkcióival, majd délután kettőtől az ifjúsági, felnőtt és szépkorú mutatják be koreográfiáikat. Kicsik és nagyok, amatőr és profi együttesek közösen hirdetik: Táncolj, NE drogozz! A régió több városát képviselik a táncosok: Boldva, Bükkaranyos, Bükkszentkereszt, Eger, Gesztely, Hajdúnánás, Hajdúszoboszló, Hejőkeresztúr, Hernádnémeti, Mályi, Miskolc, Nyékládháza, Nyíregyháza, Sajószöged, Salgótarján, Szirmabesenyő, Tiszakeszi, Tokaj, Tiszaújváros és 2 szlovák település. A rendezvény sokszínűségét mutatja, hogy a látványos produkciók közt lesz akrobatika, aerobik, divattánc, társastánc, hip-hop, cheer, színpadi tánc, show tánc, modern tánc, néptánc, pop és mazsorett is.

Programterv:

10.00 Megnyitó, Mini és gyermek csoportok produkciói
12.30 Díjátadás délelőtti produkcióknak, majd közös tánc a drog ellen! 
14.00 Ifjúsági és felnőtt csapatok produkciói
17:30 Díjátadás a délutáni produkcióknak, közös tánc ráadás!

Szervezők: a „Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért” Alapítvány, a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft., és a Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület. Együttműködik a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF), a felkészült szakemberek és kortárs segítők információs anyagokkal és játékos programokkal várják az érdeklődőket.

Fellépnek az Arabesque Tánccsoport, Colour Boots Country Club, Diamond tánccsoport (Szlovákia), Donaldgym Ludanice (Szlovákia), Fitt&Art Tánccsoport, Grand Dance Tánc és Mozgásstúdió, Hajdúnánási Gimnasztráda, Hajdúszoboszlói Gimnasztráda, Harc- és Táncművészet Sportegyesület, Jégmadár Mazsorett Csoport, Jezsuita Gimnázium torna csapata, Karakter ATI, Kazinczy Aerobic Team, Miskolc Steelleaders Sport Egyesület, Nána Formációs Társastánc Stúdió, Phoenix Fusion Tánciskola, Premier Művészeti Iskola, Sajószögedi Általános Iskola, Salgótarjáni Általános Iskola, Petőfi Sándor Tagiskolája, Fabula A.M.I., Szivárvány Mazsorett Csoport, Tiszakeszi Széchenyi István Ált. Iskola, Tiszaújvárosi Gimnasztráda, Tuti Titi Team (Napgyöngye Lányai), Tokaji II. Rákóczi Ferenc Ált. Isk. és AMI. táncosai.

Jegyek kaphatók a fesztivál napján, a helyszínen. Jegyárak: diák, nyugdíjas: 600 Ft/fő, felnőtt: 800 Ft, 6 év alatt és 70 év felett ingyenes.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

 

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Eredményes versenyzés Szlovákiában

Gimnasztráda siker Szlovákiában

A Tiszaújvárosi DSE Gimnasztráda csapata fantasztikus eredményekkel tért haza a Trnavan (Nagyszombaton) a Szlovák Torna Szövetség által megrendezett 22. Festival of group performances nevű, Szlovák Nemzközi Gimnasztráda Fesztiválról. 2018. március 24-én 25 klub 600 sportolójának 60 produkciója versenyzett, ahol a zsűri tíz szempont alapján értékelt. A fesztiválon óvodástól nyugdíjasig minden kategóriában versenyeztek a csapatok. A tiszaújvárosiak hat produkciói közül négy aranyérmes lett: a gyermek kezdő csoport Ocean koreográfiája, a gyermek haladó csoport Dynamic Step Dance produkciója, a felnőtt csapat Schindler Listája modern tánca és az ifi és felnőtt csapat közös Pulse of Dance látványtánca. A serdülő és ifi csapat Epic Dance lírai tánca ezüstérmes, míg a most először debütáló 30+ senior felnőtt csapat FUN aerobikja bronzérmes lett. A csapat köszöni főszponzorainak Tiszaújváros Önkormányzatának és a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak a támogatást.

A csapat felkészítői Haisz Vanda, Madár Éva, Bárócz Katalin, segítők: Kopcsó Józsefné, Oláh-Gyúró Anna, kisedzők: Bárócz Réka, Gulyás Emma, Lükő Nikolett, Rácz Cintia rendkívül büszkék a csapat eredményeire.

 

A versenyzők:

Gyermek kezdő: Farkas Panka, Kacsa Ramóna, Kacsa Zsófia, Kónya Hanna Zoé, Makó Lara, Oszkocsil Nóra, Papp Szilvia, Puskás Laura, Répási Laura, Szabó Hanna Kira, Ujlaki Hanna

Gyermek haladó: Bakonszegi Dorina, Baumgartner Olívia, Bella Angéla, Bodolai Emma, Fodor Sára, Ládi Zsófia, Ruszó Jázmin, Szabó Szonja

Serdülők: Balogh Fanni, Horváth Lilien Hanna, Kalmár Bori, Kocsis Laura Anna, Szabó Viola, Tamás Liliána, Tóth Mira, Veres Zsófia

Ifik: Bereczki Anna Éva, Bodnár Brigitta, Kapczár Noémi, Szabó Csenge, Nagy Helga, Papp Flóra, Puskás Korina, Szilvási Adrienn, Tomozi Zoé

Felnőtt csoport: Bárócz Réka, Bujtor Tamara, Gulyás Emma, Kiss Petra, Lükő Nikolett, Orliczki Petra, Rácz Cintia, Szabó Orsolya, Vincze Mercédesz, Bodnár Bettina, Kalmár Zsófi

30+ senior felnőtt csoport: Baloghné Lengyel Anita, Fábiánné Elek Zsófia, Haisz Vanda, Harnisféger Noémi, Juhász Krisztina, Kapczár Andrea, Madár Éva, Magyarné Manzák Tünde, Ráczné Csordás Tímea, Sperg Ágnes, Szilvási Szilárdné.

Gratulálunk a csapatnak az újabb sikerhez, ismét öregbítették városunk jó hírnevét.

A csapattal az idén tavasszal sok helyen találkozhatnak majd a városi rendezvényeken, elsőként a saját szervezésű és idén jubiláló XX. Táncolj, NE Drogozz! Show Tánc Fesztiválon április 28-án a Sportcentrumban.

         

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

TÁNCOLJ, NE DROGOZZ! XX. JUBILEUMI Show Tánc Fesztivál

TÁNCOLJ, NE DROGOZZ! XX. JUBILEUMI Show Tánc Fesztivál 2018. április 28-án a Tiszaújvárosi Sportcentrumban

Ha szeretnétek egy különleges fesztiválon részt venni, ahol a kábítószer ellen táncolunk, ahol nincs verseny és díjazás, csak bemutatók és a tánc öröme, ahol megnézhetitek a többiek produkcióit is, akkor itt a helyetek Észak-Magyarország egyik legnépesebb táncfesztiválján!

Szervezők: a Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület, a „Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért” Alapítvány, valamint a Tiszaújvárosi Sportpark Non-profit Kft. Együttműködik a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF)

Főtámogató: Tiszaújváros Önkormányzata

NEVEZÉSI INFORMÁCIÓK: Jelentkezni bármilyen stílusú táncbemutatóval lehet, bármilyen korosztályban.  NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. április 10.

Nevezési lap kérhető: showtancfesztival@gmail.com

Letölthető: Nevezési lap 2018

Letölthető felhívás: STF Felhívás 2018

Szeretettel várunk minden táncolni vágyó csapatot, amatőröket és profikat, kicsiket és nagyokat!

Ez nem verseny, viszont kiváló bemutatkozási lehetőség!

Facebook oldalunk

Esemény a facebookon: https://www.facebook.com/events/1628567143900716/

Kategória: Egyéb | Címke: | Szóljon hozzá most!

Fantasztikus eredmény a Ritmus Tánc Csillagok Gálájáról

Hatalmas meglepetés érte a Tiszaújvárosi Gimnasztráda edzőit és sportolóit a szombaton – 2017. november 25-én – Budapesten a József Attila Művelődési Házban megrendezett Ritmus Tánc Csillagok Gáláján. A gálaestre a Ritmus Csapatok Országos versenysorozata szakmai zsűrijének értékelése alapján az egész éves versenyszezon legjobbjai kerültek meghívásra. Összesen 75 produkció állt a színpadra az akrobatikus, a moderntáncok és a hip hop kategóriák legjobb versenyszámai, akik mind egymás ellen mérkőztek meg a különdíjakért és a legjobb három helyért. A lányok két műsorszámmal jutottak be a gálára, egy modern és egy akrobatikus látványtánccal. Az eredményhirdetésen a lányok Pulse of Dance akrobatikus koreográfiával a dobogó harmadik helyére állhattak. A csapattagok és vezetőik hihetetlenül boldogok, ilyen rendkívüli eredményre nem is számítottak, nagyon büszkék erre a kiemelkedő sikerre.

 

Csapattagok: Bodnár Brigitta, Kapczár Noémi, Kiss Petra, Nagy Helga, Puskás Korina, Szilvási Adrienn, Bárdos Dóra, Bárócz Réka, Bujtor Tamara, Gulyás Emma, Kalmár Zsófi, Kavicsánszki Olívia, Lükő Nikolett, Nagy Nelli, Orliczki Petra, Rácz Cintia, Szabó Orsolya, Vincze Mercédesz. Edzők: Haisz Vanda, Madár Éva segítők: Bárócz Katalin, Kopcsó Józsefné, Oláh-Gyúró Anna.

 

A csapat köszöni a legfőbb támogatóinak a Tiszaújváros Város Önkormányzatának és a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak, valamint a Magyar Torna Szövetségnek a támogatást, mely nélkül nem lennének ilyen sikeresek.

 

A csapatra még ebben az évben két tiszaújvárosi bemutatkozás vár, december 22-én a főtéren mutatják be a karácsonyi showt, és december 16-án a Sportcentrumban a Sportgálát színesítik műsorukkal.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Sikeresen versenyeztek az ritmuscsapatok országos bajnokságán a gimnasztrádások

Fantasztikus eredményekkel tért haza a Tiszaújvárosi Gimnasztráda a 2017. november 11-én Budapesten megrendezett Ritmuscsapatok Modern Táncok Őszi Országos Bajnokságáról. A megmérettetésre közel 300 koreográfiával neveztek az ország tánccsoportjai, és nagyon erős mezőny alakult ki. A lányok igen magas pontszámokat elérve kiemelkedően teljesítettek, csapatban, duó és szóló kategóriában is versenyeztek összesen nyolc koreográfiával akrobatikus és több modern tánc kategóriában egyaránt. Az eredmények: öt arany, két ezüst, egy bronzérem, és ráadásnak két különdíjat is kaptak. A gyermek csoport második, a serdülők első helyezést értek el. Az ifik és felnőttek közös műsorszáma első helyezést és különdíjat kapott. A felnőttek egy különdíjat, két első és egy második helyezést értek el, míg a duó első, a szóló harmadik lett.

 

Az eredményhirdetés során hatalmas meglepetés érte a csoportot, amikor a csapat két koreográfiája a szakmai zsűri megítélése alapján meghívást kapott a Ritmus Tánc Csillagok Gálájára, ahol az egész éves versenyszezon legjobbjai mutatkoznak be, mindössze 25 produkció, melyből a három legjobbat díjazzák. A lányok és az edzők boldogan és büszkén tértek haza a rendkívül hosszú versenynap után, ahol még éjfél előtt nem sokkal adták elő az utolsó táncukat. A vezetőedzők Haisz Vanda és Madár Éva, valamint a segédedzők és segítők: Bárócz Katalin, Kopcsó Józsefné, Oláh-Gyúró Anna, valamint a kisedzők: Bárócz Réka és Lükő Nikolett is mind rendkívül büszkék a sportolókra, akik maximálisan teljesítettek a versenyen és igazi csapatként, egymást segítve vettek részt a felkészülésben.

 

Csapattagok:

Gyermek csoport –Bakonszegi Dorina, Baumgartner Olívia, Bella Angéla, Bodolai Emma, Fodor Sára, Kocsis Laura Anna, Ládi Zsófia, Ruszó Jázmin, Szabó Szonja, Szabó Viola, Veres Zina

Serdülők – Bereczki Anna Éva, Bodnár Brigitta, Horváth Lilien Hanna, Kalmár Bori, Kapczár Noémi, Kiss Petra, Nagy Helga, Puskás Korina, Szabó Csenge, Szilvási Adrienn, Tamás Liliána, Tomozi Zoé, Tóth Flóra, Tóth Mira, Vámosi Kincső, Veres Zsófia

Ifik – Bodnár Brigitta, Kapczár Noémi, Kiss Petra, Nagy Helga, Puskás Korina, Szilvási Adrienn, Vámosi Kincső,

Felnőttek – Bárdos Dóra, Bárócz Réka, Bodnár Bettina, Bujtor Tamara, Gulyás Emma, Kalmár Zsófi, Kavicsánszki Olívia, Lükő Nikolett, Nagy Nelli, Orliczki Petra, Rácz Cintia, Szabó Orsolya, Vincze Mercédesz.

Duó: Bárócz Réka – Gulyás Emma, Szóló: Lükő Nikolett

 

A csapat köszöni a legfőbb támogatóinak a Tiszaújváros Város Önkormányzatának és a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak, valamint a Magyar Torna Szövetségnek a támogatást, mely nélkül nem lennének ilyen sikeresek.

A csapat tagjait a városban legközelebb Mikulástól Karácsonyig rendezvénysorozat zárónapján, december 22-én 16.00 órától láthatják, ahol összesen több mint hatvan sportoló mutatja be a kifejezetten erre az alkalomra készített Miku Show című karácsonyi zenés-táncos műsorukat. A lányok december 16-án a Sportcentrumban a Sportgála 2017 nevű sportbaráti találkozót is színesítik műsorukkal.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!